H Βίσση φωτογραφίζεται με τον Gaultier και φόντο τον πύργο του Eiffel!

Η Άννα Βίσση στην πόλη του φωτός με τον μετρ της μόδας, Jean Paul Gaultier και φωτογραφήθηκε με κομμάτια που εμπνεύστηκε η ίδια!

“Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα με ξανάβρισκα μάλλον εδώ ακριβώς που είμαι τώρα. Θα έκανα τα ίδια λάθη, τις ίδιες επιλογές, θα μου άρεσε η ίδια μουσική, θα γέλαγα με τα ίδια πράγματα και θα φοβόμουν τους ίδιους λόγους. Με δύο λόγια, θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος”, αποκαλύπτει η Άννα Βίσση στο περιοδικό “Μadame Figaro”!

O Gaultier άλλωστε είχε αποκαλύψει πως ήρθε η ώρα να δούμε την αγαπημένη του φίλη, Άννα, μέσα από τα δικάτμου μάτια…

Μιλώντας για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, ο Gaultier, λέει: «σε κερδίζει, σε παίρνει μαζί της, σε κρατάει. Είναι ανεξάντλητη, ακούραστη σαν μικρό παιδί. Δυνατή σαν γνήσιο αρσενικό και τρυφερή σαν απόλυτο θηλυκό».

«Το μεγαλύτερο θέλω μου αυτή τη στιγμή είναι να δω την κόρη μου, Σοφία, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη σε αυτό που της αρέσει να είναι και να κάνει. Και να με πηγαίνει βόλτες πού και πού στα όνειρά της για να την καμαρώνω», δηλώνει η Άννα και μάλιστα αποκαλύπτει πως ξεπερνά τα δύσκολα χάρη σε 2 – 3 αληθινούς φίλους αλλά και από άγνωστους ανθρώπους που της γράφουν πόσο τους έχει βοηθήσει με τα τραγούδια της σε δικές τους δύσκολες στιγμές.



Για τον Γάλλο σχεδιαστή λέει: «Είμαστε περίπου της ίδιας γενιάς, με πολλά χρόνια εμπειρίας και σκληρής δουλειάς στις πλάτες μας, κατακτήσεις με κόστος, ups and downs… Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η αμεσότητα και η απλότητά του. Δεν είναι ψώνιο κι ας είναι διάσημος και δεν του αρέσουν οι διάσημοι που είναι ψώνια».

Δες κι άλλες φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφηση:

Read More

And More