Η εξομολόγηση της Ναταλίας: Μωρό έκλαιγα πολύ και οι γονείς μου, έβαζαν ωτοασπίδες και μ΄ έκλειναν στο μπάνιο!

Για τα παιδικά της χρόνια, το ξύλο που είχε φάει από τον μπαμπά της, όταν ήταν μικρή, τους άντρες και τα παιδιά μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση που έδωσε στο “Βράδυ” του Πέτρο Κωστόπουλου.
Μιλώντας, αρχικά για τα παιδικά της χρόνια η Ναταλία αποκάλυψε πως όταν ήταν μωρό έκλαιγε πολύ, σε σημείο που ενοχλούσε τους γονείς της.“Μια μέρα με τοποθέτησαν στο πιο μακρινό δωμάτιο του σπιτιού, έκλεισαν όλες τις ενδιάμεσες πόρτες φόρεσαν ωτοασπίδες και είπαν “ας την να κλαίει τώρα”!”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το ξύλο που έφαγε την πρώτη μέρα που πήγε στο νηπιαγωγείο…
“Προσπαθούσα απεγνωσμένα να πιάσω φιλίες. Πήγαινα σε όλα τα παιδάκια και έλεγα: “γεια σου, εγώ είμαι η κόρη του Φρέντυ Γερμανού”. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου ήρθε και με ρώτησε τι έκανα στο σχολείο και του είπα… Και τρώω μια σφαλιάρα που είδα αστράκια. “Αυτό δεν θα το ξαναπείς ποτέ! Δεν είσαι η κόρη κανενός, είσαι η Ναταλία” μου είπε”, εξομολογήθηκε.
Για τους συντρόφους της δήλωσε: “Όσους άντρες αγάπησα πραγματικά, έκανα ό,τι μπορούσα για να με εγκαταλείψουν εκείνοι… Έχω αυτοκαταστροφικές τάσεις μάλλον. Δοκίμαζα τα όρια τους. Ήθελα να δω “αντέχει τόσο;”. Μετά έτρεχα πίσω τους σαν τρελή” και σημείωσε: “Το αποζητάω με ικεσία να μου στείλει η ζωή έναν άντρα σαν τον πατέρα μου. Είναι σαν να ακυρώνω τον εαυτό μου, αλλά σου λέω πως άμα έβρισκα αύριο έναν άντρα σαν τον πατέρα μου θα τον παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη”.
Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως βλέπει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί: “Θέλω να αφοσιωθώ εγώ σε ένα παιδάκι όταν αυτό έρθει στη ζωή, είτε είναι βιολογικό, είτε μη βιολογικό παιδάκι”.
Τέλος, για την εκπομπή και τη σχέση με την Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε: “Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με την Έλενα. Το έχω συζητήσει με την ίδια. Φοβόμουν πως δεν θα είχαμε χημεία μεταξύ μας… Όταν, όμως, τη γνώρισα άλλαξα γνώμη. Είναι πολύ καλύτερο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι λίγο πιο σοβαροί.”

Δες το βίντεο με το απόσπασμα από την εκπομπή του Π. Κωστόπουλου

Read More

And More