Η εθισμένη στις πλαστικές Δούκισσα που απαρνήθηκε τα πάντα για να παντρευτεί έναν νεότερό της!

Η Doña María del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, απόγονος του βασιλιά James VII της Σκωτίας, είναι η 18η δούκισσα ή αλλιώς αρχηγός της Βουλής της Alba και μάλιστα, η τρίτη γυναίκα που φέρει τον τίτλο από μόνη της! Γεννήθηκε στο Μέγαρο Liria στις 28 Μαρτίου 1926, ως το μοναχοπαίδι του Don Jacobo Fitz-James Stuart y Falco -17ου δούκα της Άλμπα- και της Dona Maria del Rosario de Silva y Gurtubay -9ης μαρκησία του San Vicente del Barco- ενώ νονά της ήταν η βασίλισσα Victoria Eugenia της Ισπανίας.

Δεν πρόκειται, επομένως, για μια τυχαία -85χρονη- γυναίκα… Το ”κακό” όμως, μ’ εκείνη είναι ο εθισμός της στις πλαστικές επεμβάσεις! Και το θέμα είναι πως όσο περισσότερες κάνει τόσο πιο πολύ φαίνεται η ηλικία της… Κι όχι απλά είναι εθισμένη, αλλά η συγκεκριμένη αριστοκράτισσα είναι η πιο διάσημη σ’ όλη την Ευρώπη λόγω της ”εξάρτησής” της στις πλαστικές.

Ας ξεφυλλίσουμε αρχικά, μαζί ένα άλμπουμ φωτογραφιών που δείχνουν το πώς ήταν κάποτε και πώς ”μεταλλασσόταν” σταδιακά λόγω των πλαστικών επεμβάσεων…

Η αυτού εξοχότης Δούκισσα της Άλμπα το 1956. Ήταν μια αρκετά όμορφη γυναίκα, ειδικά για τα δεδομένα της Ισπανίας, όπου οι ευγενείς κυρίες δεν είχαν και την καλύτερη φήμη για την εμφάνισή τους.

Το 1947 στον πρώτο της γάμο, με τον Luis Martinez de Irujo. Στην επόμενη φωτογραφία είναι με τον σύζυγο και τον πατέρα της και στη μεθεπόμενη με τους γονείς της.

Λίγο καιρό αργότερα…

Εδώ στον δεύτερό της γάμο, με τον πρώην ιερέα Jesus Aguirre.

Η οικογένεια Αlba αρκετά χρόνια μετά…

Ο μεγάλος της γιος και 14ος δούκας του Huescar.

Η κόρη της και δούκισσα του Montoro (στο κέντρο).

Τα εγγόνια της, Fernando Fitz-James Stuart y Solis

…και Jacobo.

Εδώ με την Καμίλα.

Κι ύστερα από όλα αυτά καταλήγουμε στο σήμερα! Εδώ η 85χρονη με τον κατά 24 χρόνια νεότερό της, Alfonso Diez!

…Ο οποίος όμως, δεν είναι απλά ένας σύντροφος. Κι αυτό γιατί η δούκισσα σκοπεύει να τον παντρευτεί, κάτι που θα τον καταστήσει αμέσως, Δούκα της Alba! Όλη αυτή η ιστορία έχει κι άλλες ανατροπές όμως… Αρχικά, το γεγονός ότι τα έξι παιδιά της δεν συμφωνούν με αυτόν τον γάμο. Όπως άλλωστε δήλωσε η ίδια: ”Το δύσκολο κομμάτι του γάμου ήταν το γεγονός ότι τα παιδιά μου δεν συμφωνούν και θύμωσαν αρκετά με αυτή μου την απόφαση!”.

Έτσι, η δούκισσα αποφάσισε να τους χαρίσει όλη της την περιουσία, η οποία ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ και τονίζει ότι για τρίτη φορά θα παντρευτεί, αλλά για πρώτη, βρήκε τον αληθινό έρωτα στα μάτια του 61χρονου. Σύμφωνα επίσης με την εφημερίδα El Pais, η περιουσία αυτή, στην οποία περιλαμβάνονται ανάκτορα καθώς και χιλιάδες στρέμματα ισπανικής υπαίθρου, θα μοιραστεί -προκαταβολικά- ισόποσα στους πέντε γιους, την κόρη και τα οχτώ της εγγόνια.

Μάλιστα, όπως δηλώνει η ίδια, αποδεικνύοντας ότι ο αγαπημένος της δεν είναι προικοθήρας -γι’ αυτό και υπέγραψε ένα έγγραφο με το οποίο αποποιείται την όποια διεκδίκηση της περιουσίας της: ”O Alfonso δεν θέλει τίποτα υλικό από εμένα. Το μόνο που θέλει είναι εμένα την ίδια.”.

Τέλος, ο γιος της Cayetano, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo: ”Αν όντως η μητέρα μας αποφασίσει να παντρευτεί, θα παρευρεθούμε στην τελετή, αν και κάτι τέτοιο ακόμα δεν μας βρίσκει σύμφωνους!”.

Read More

And More