Η γυναίκα και η ερωμένη του Schwarzenegger γέννησαν τα παιδιά του με 5 ημέρες διαφορά! Δες φωτογραφίες

Σοκάρουν οι εξελίξεις για το διαζύγιο του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver που χωρίζουν μετά την αποκάλυψη του μυστικού του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος φαίνεται πως έχει εξώγαμο παιδί με την υπηρέτριά τους.

Και ενώ αυτές τις μέρες δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες της Mildred Baena, της γυναίκας που οδήγησε τον “εξολοθρευτή” στο διαζύγιο, αποκαλύπτεται μια ακόμη συγκλονιστηκή εξέλιξη. Η σύζυγος και η ερωμένη του Αrnold έμεναν μαζί στο σπίτι την περίοδο της εγκυμοσύνης τους και γέννησαν με 5 μέρες διαφορά τα παιδιά του γνωστού ηθοποιού.
Μπορεί όλο αυτό να μοιάζει με σενάριο ταινίας, αλλά πρόκειται για το σενάριο ζωής του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το TMZ, το παιδί της Baena γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1997, μόλις 5 μέρες μετά τη γέννηση του 2ου γιου του ηθοποιού, Christopher.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Baena εργαζόταν στο σπίτι του Schwarzenegger, αλλά έμενε αλλού. Το γεγονός ότι είχε σύντροφο δεν είχε κινήσει τις υποψίες και ακόμη και ο ηθοποιός δεν ήξερε πως το παιδί ήταν δικό του, μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ενδιαφέρον έχουν, πάντως, οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν την γυναίκα και την ερωμένη του Schwarzenegger που ήταν έγκυες την ίδια περίοδο.

Read More

And More