Η Μ. Χρουσαλά γράφει βιβλίο με μυστικά για…νοικοκυρές!

H Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την μαμά της Αγλαϊα συγγράφουν πυρετωδώς μια “Οικιακή Βίβλο” που θα βοηθήσει την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά στις δουλειές του σπιτιού!
Σύμφωνα με το Πρωτο Θέμα, το βιβλίο θα περιέχει κάθε λογής συμβουλή. Από τον τρόποπου μπορείτε να φρεσκάρετε το αγαπημένο σας χαλί μέχρι να σβήσετε μια για πάντα τις ενοχλητικές γρατζουνιές από τα έπιπλά σας. Θα μάθετε πως να τοποθετείτε σωστά τα τρόφιμα στα ράφια του ψυγείου, πως να οργανώνετε την κουζίνα του σπιτιού σας, πως να αρωματίζετε με φυσικό τρόπο τα ρούχα μέσα στις ντουλάπες. Επίσης έχουν συγκεντρώσει φυσικές συνταγές για τόνωση, ευεξία και την πιο βαθιά ενυδάτωση της γυναικείας επιδερμίδας.
Τέλος μαμά και κόρη σας βοηθάνε να δείτε τις δουλειές του σπιτιού με ευχάριστο μάτι! Να οργανώνετε σουαρέ μαγειρικής με τις φίλες σας, να σπάτε τη μονοτονία του φτερού ξεσκονίσματος παρακολουθώντας παράλληλα τηλεόραση και να διακόπτετε κάθε τόσο το γυάλισμα των πατωμάτων για μια γουλιά καφέ!

Όπως δήλωσε πρόσφατα η Μαριέττα, η ιδέα της ήλθε όταν νιόπαντρη πλέον αντιμετώπισε ως νοικοκυρά κάποια μικρά καθημερινά προβληματάκια όπως είπε! Τώρα που αποχώρησε απο το dancing σίγουρα θα έχει περισσότερο χρόνο, τόσο για τα οικοκυρικά όσο και για τη συγγραφή του βιβλίου της

Η Μαριέττα μπορεί να κάνει τα πάντα από αυτά εκτός από το σιδέρωμα, γιατί εκεί σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Read More

And More