Η Μαίρη Συνατσάκη η οικοδέσποινα του “Master Chef” !

Ουφ, μία-μία οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες της σεζόν 2011-2012, φαίνεται πως κλείνουν ! Θα μου πείτε, καιρός ήταν μιας και έχουμε φτάσει στα μέσα Σεπτέμβρη, για να σας πω και εγώ με την σειρά μου, πως χίλια δίκια έχετε, αλλά τι να κάνουμε που τα κανάλια αποφάσισαν λόγω κρίσης βεβαίως – βεβαίως να σηκώσουν αυλαία κατά τον Νοέμβριο (και ευχαριστημένοι να είμαστε…) οπότε όπως καταλαβαίνετε και όλη η τηλε-προετοιμασία έχει πάει πίσω !

Ετσι, λοιπόν, η εκκρεμότητα που είχε να κάνει με την παρουσίαση του “Master Chef 2”, φαίνεται πως τακτοποιείται ! Βλέπετε, απ ΄ότι όλα δείχνουν, η Μαίρη Συνατσάκη είναι τελικά η τυχερή που της… κλήρωσε να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στα φρέσκα επεισόδια του κουζινο-ριάλιτι του Mega.

Η Μαίρη κρίθηκε ως η ιδανικότερη για να πάρει την σκυτάλη μετά την Ευγενία Μανωλίδου, αφού οι Megaλικοί θέλησαν να δώσουν στο συγκεκριμένο φορμά μία πιο παιχνιδιάρικη και νεανική εικόνα, η οποία σαφέστατα δεν θα είναι τόσο… στυλιζαρισμένη, αυστηρή και συγκεκριμένη, όπως πέρσι.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε και το γεγονός, πως η Μαίρη εκτός όλων των άλλων, συμφαίρει κιόλας, αφού μιλάμε για ένα εντελώς νέο τηλεοπτικό πρόσωπο, το οποίο όπως ίσως φαντάζεστε, στοιχίζει πολύ φθηνότερα από οποιοδήποτε άλλο, ήδη, γνωστό τηλε-αστέρι. Και είπαμε, σε τέτοιες εποχές, ότι δεν κοστίζει και παράλληλα μπορεί να αρέσει, είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τους τηλε-ανθρώπους όλων των καναλιών.

Μάλιστα, το deal με την Μαίρη και το Mega αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, μιας και την Παρασκευή σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, αρχίζουν τα γυρίσματα των κανονικών επεισοδίων (η φάση των οντισιόν ήδη ολοκληρώθηκε) από τα οποία όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να απουσιάζει η παρουσιάστρια !

Και μιας και είπα οντισιόν, έχει ενδιαφέρον να σας επισημάνω πως το κανάλι φέτος αποφάσισε πριν την προβολή των κανονικών επεισοδίων, να μην προχωρήσει και στην προβολή των οντισιόν, γιατί λέει καθυστερούν πολύ το πρόγραμμα. Ετσι, θα δούμε μόνο την επιλογή της 50άδας και στην συνέχεια την τελική 25άδα με την οποία και θα γίνει… παιχνίδι, από τον Γενάρη και μετά, που το πρόγραμμα θα ενταχθεί στο “μενού” του Mega !

Read More

And More