Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου στο κρύο! Οι stars σου προτείνουν έξυπνους τρόπους!

Σαββατοκύριακο! Επιτέλους! Αυτές οι δύο λέξεις πάνε συνήθως μαζί. Να μαντέψω; Πέρασες όλη την εβδομάδα σου φροντίζοντας να είσαι στην τρίχα στο γραφείο και σήμερα το κρύο έχει στερήσει κάτι από την διάθεση να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τις ώρες και να κάτσεις μπροστά από τον καθρέφτη σου και να περάσεις το πρωινό σου φτιάχνοντας τα μαλλιά σου… Το πέτυχα;

Αν σήμερα, λοιπόν, διανύεις την… “τεμπέλα” περίοδό σου (αν και προτιμώ το te-bella!) να σου πω ότι α) συμβαίνει ακόμη και στις stars οι οποίες β) σου δίνουν ιδέες να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά σου στο κρύο! Θες να δεις τι κάνουν όταν βρίσκονται στο ίδιο mood κι έξω έχει 0 βαθμούς; Έχουμε και λέμε!

Κουκούλα: το τέλειο καμουφλάρισμα!

Αν πρόκειται να βγεις στο κρύο είτε για shopping είτε για μια χαλαρή βόλτα, απλώς φόρεσε το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν σου και κάλυψε τα μαλλιά σου με την κουκούλα. Όταν την βγάλεις (αν χρειαστεί!) φρόντισε από κάτω να αποκαλυφθεί ένα όμορφο bedhead look. Το έκαναν η Vera Farmiga, η Δέσποινα Καμπούρη και η Maria Menounos! Cosy!

Σκούφος με περιποιημένες άκρες

Όπως και να το πάρεις, είτε με την κυριολεκτική είτε με την μεταφορική του έννοια, ο σκούφος είναι… hot! Η Sarah Jessica Parker και η AnnaLynne McCord φόρεσαν τον μάλλινο σκούφο τους αφήνοντας από κάτω να αποκαλυφθούν οι περιποιημένες μπούκλες τους, ενώ η Δέσποινα Βανδή τόλμησε να φορέσει σκούφο σε βραδινή της έξοδο. Αν αποφασίσεις να το κάνεις κι εσύ, απόφυγε να βάλεις τα μαλλιά σου μέσα από τον σκούφο διότι θα συσωρρευτεί πολύς όγκος και δεν θα στρώνει καλά. Επιπλέον, είναι πιο sexy έτσι αρκεί βέβαια οι άκρες των μαλλιών σου να είναι περιποιημένες και χωρίς ψαλίδα!
Bonus: ο σκούφος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να καμουφλάρεις τα μαλλιά σου αν ανέβαλες το ραντεβού σου για βαφή!

Top knot: classic as always!

Αν φοράς φουλάρια, χοντρά κασκόλ ή μπυφάν και θέλεις να μειώσεις τον όγκο, πιάσε τα μαλλιά σου σε top knot. Το έχουμε ξαναπεί: είναι ένα πολύ εύκολο hair look που αγαπούν οι stars και δεν προϋποθέτει καθόλου ταλέντο, παρά μόνο ένα λαστιχάκι! Το έκαναν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Kate Hudson και η Sandra Bullock.
Trick: αφού πιάσεις τα μαλλιά σου τρίψε με τις παλάμες σου το κεφάλι σου. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα messy, ενημερωμένο αποτέλεσμα.

Μαλλιά κάτω σε όλες τις εκδοχές τους!

Και φυσικά, ο all time classic τρόπος να χτενίσεις τα μαλλιά σου όταν δεν έχεις διάθεση (είτε λόγω κρύου, είτε όχι!) είναι να τα αφήσεις απλώς κάτω. Λούσου, ξεμπέρδεψε, στέγνωσε και άπλωσε ένα leave in προϊόν θέρψης ή ένα λαδάκι στις άκρες των μαλλιών σου. Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε αυτό ακριβώς, η Ashley Olsen βγήκε για μια ακόμη φορά χωρίς να έχει στεγνώσει τα μαλλιά της (το κάνουν συνέχεια! Δες εδώ! Βέβαια, δεν το προτείνω να το κάνεις με τόσο κρύο!) ενώ η Amanda Seyfried έκανε ένα στιλιστικό παιχνίδι παιρνώντας το κασκόλ μέσα από τα μαλλιά της! Το συγκεκριμένο trend το είδαμε στις περσινές πασαρέλες του Jaeger London και το έκαναν ακόμη η Δέσποινα Βανδή και η Sarah Jessica Parker. Θέλεις λεπτομέρειες; Στις έχουμε εδώ!

Photo: Hello, ΕΓΩ, Splash

Read More

And More