Ι. Σουλιώτη: ” Όταν χωρίζεις είσαι σε εμπόλεμη κατάσταση!”

H ”Real Housewife”, Ιωάννα Σουλιώτη παραδέχεται ότι δυστυχώς δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και μιλά για το επώδυνο διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γέρου, το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου και τα γλυκύτατα παιδάκια της, Φιλομήλα και Φιλέα.

Χώρισε, αλλά δεν αισθάνεται οικονομικά ανασφαλής
”Γιατί να νιώθω ανασφάλεια; Δεν μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά μας, ούτε τα έκανα μόνη μου για να επωμιστώ μόνο εγώ την ευθύνη της ανατροφής τους. Εμένα έτσι κι αλλιώς δεν με φόβισε ποτέ η δουλειά κι εργάζομαι από τα 18 μου χρόνια. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που είχαν βάλει ψηλά τα πόδια και έτρωγαν από τα έτοιμα. Το μόνο διάστημα που δεν εργαζόμουν ήταν τα 5 χρόνια μετά τη γέννηση των παιδιών μου κι αυτό γιατί ήθελα να μεγαλώσουν μαζί μου και όχι με τις Φιλιππινέζες…”

Ο επώδυνος χωρισμός
”Όταν χωρίζεις είσαι σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν χωρίζεις ποτέ ειρηνικά, γιατί δεν είναι εύκολο να βγεις από μία σχέση, όταν μετράει αρκετά χρόνια και όταν μάλιστα υπάρχουν και παιδιά. Στην αρχή τουλάχιστον, μπαίνουν μπροστά οι εγωισμοί και γίνεται πόλεμος.”

Δεν θα ”πουλούσε” στα media τον χωρισμό της
”Ούτε ο Κωνσταντίνος αλλά ούτε κι εγώ είμαστε από τους ανθρώπους που θα έβγαιναν ποτέ να πουν: ”Χωρίσαμε. Ελάτε, κάμερες!”. Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν νομίζω ότι απασχολούσε και τόσο πολύ την κυρία στο χωριό αν χώρισαν η Ιωάννα Σουλιώτη και ο Κωνσταντίνος Γέρου, γιατί δεν νομίζω ότι ξέρει ποιοι είμαστε.”

Θα ήθελε να μπει σε μία νέα σχέση; ”Τι εννοείς; Ότι μετά τον Κωνσταντίνο δεν θα υπάρξει άλλος; (γέλια) Τι λες, καλέ; Εννοείται ότι θέλω να ξαναερωτευτώ! Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να παραιτούμαι από την ζωή. Ο έρωτας σου δίνει χαρά, ενέργεια, σου παίρνει τα μυαλά!”

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
”Δεν νομίζω. Όταν βρεις ένα σύντροφο που σου ταιριάζει και περνάς καλά μαζί του, δεν χρειάζεσαι το χαρτί για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Ο γάμος δεν επιβεβαιώνει την αγάπη, τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, ούτε εξασφαλίζει ότι αυτό που νιώθεις θα είναι για πάντα. Δεν βρίσκω ειλικρινά το λόγο γιατί πρέπει κάποιος να παντρευτεί κάποιος στη σημερινή εποχή.”

Τα στοιχεία του χαρακτήρα της που έχουν τα παιδάκια της
”Δεν βλέπω μόνο από τον δικό μου χαρακτήρα αλλά και από του Κωνσταντίνου και μου σηκώνεται η τρίχα καμιά φορά. (γέλια) Είναι και οι δύο πολύ κοινωνικοί και υπάκουοι, όπως ήμουν κι εγώ. Από τον Κωνσταντίνο έχουν πάρει τη συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν και αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία όσα τους συμβαίνουν.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More