Η συγκινητική της μάχη για ζωή ενώνει το ελληνικό διαδικτυακό κοινό!

“Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχίατρος από ένα κουταβάκι να σε γλείφει στο πρόσωπο”, γράφει η Γεωργία Παπαζήση στο blog της.

Και συνεχίζει: ”Πριν από 4 χρόνια ήμουν μια δυναμική 35χρονη γυναίκα, με πτυχίο στην Ψυχολογία και μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά. Ζούσα με τον σύντροφό μου με τον οποίο σχεδιάζαμε την κοινή μας ζωή, οικογένεια και μια νέα, δική μας επιχείρηση. Ήμουν πρόσχαρη, μου άρεσαν τα ταξίδια, η μουσική, ο χορός, τα ψώνια. Τρελαινόμουν για σινεμά κι εκδρομές, απολάμβανα τις γυναικοκουβέντες με τις φίλες μου και τα πειράγματα με τους φίλους και «έλιωνα» παίζοντας με τον αγαπημένο μου Πέπε, που τότε ήταν ακόμα κουτάβι… Μέχρι που η ζωή μου ανατράπηκε.

Τα τελευταία 4 χρόνια δίνω μια ολοένα και πιο σκληρή μάχη. Μια μάχη στην οποία πρωταγωνιστούν γιατροί, διαγνώσεις, θεραπευτικές αγωγές, φάρμακα, συμπληρώματα, έλεγχοι, εξετάσεις, περισότερες εξετάσεις, άλλες διαγνώσεις, άλλα πρωτόκολα, παρακολουθώντας ανήμπορη την υγεία μου να φθίνει και το σώμα μου να ξεγλυστράει από τον έλεγχό μου. Τελικά, επικράτησε η διάγνωση (από τέλος Αυγούστου 2010) σύμφωνα με την οποία πάσχω απo Χρόνια Νοσο Λάιμ (Μπορελλίωση) 3ου Σταδίου… Τ’όνομά μου εξακολουθεί να είναι Τζώρτζια. Είμαι όμως ακόμα η ίδια γυναίκα;”.

Τα πρώτα τρία χρόνια υποβλήθηκε σε σωρεία αγωγών και τους τελευταίους 10 μήνες σε έναν πραγματικό βομβαρδισμό ισχυρών αντιβιωτικών. Η Γεωργία, λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει. Η ψυχή της όμως, θέλει να ζήσει. Η Γεωργία θέλει να σταθεί και πάλι στα πόδια της!

Η Γεωργία πλέον έχει μόνη της συντροφιά το διαδίκτυο, μιας και όπως αναφέρει, ζει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε, και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της.

”Όύσα ανήμπορη να εργαστώ για πάνω από 3,5 χρόνια τώρα, επαφίωμαι στην φροντίδα της οικογένειάς μου, οι πόροι της οποίας έχουν σταθερά απορροφηθεί από το κόστος της αντιμετώπισης της κατάστασής μου”, επισημαίνει.

Κάπου εδώ λοιπόν, μπορείς εσύ ν’ αναλάβεις δράση!

Η Γεωργία έχει ανάγκη την βοήθειά σου επειγόντως, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, -συνολικά € 30,000- ώστε ο/η συνοδός της και η ίδια να μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Νέο Δελχί της Ινδίας το συντομότερο δυνατό και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Κάθε μέρα μετράει, αφού η κατάστασή της δεν της αφήνει πια περιθώρια αναμονής… Όποιο ποσό κι αν μπορείς και θες να συνεισφέρεις, μπορείς να βοηθήσεις! Μέχρι τώρα μάλιστα, έχουν μαζευτεί 6.800 ευρώ από ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν.

“Τώρα έχω μια μοναδική ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για να ανακτήσω την ζωή μου. Λένε πως «Αν χρειάζεσαι ένα ολάκερο χωριό, τότε χτίσ’το». Ελπίζω πως θα με στηρίξετε και θα γίνετε το «χωριό» μου. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να ξαναγίνω η Τζώρτζια”, λέει η ίδια χαρακτηριστικά στο blog της.

Αν θες κι εσύ να τη βοηθήσεις μπες στο blog της. Η ιστορία και η μάχη της Γεωργίας για ζωή έχει ενώσει όλους όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο!
Μπορείς κι εσύ να την βοηθήσεις!

Δες το βίντεο:

Read More

And More