Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η νέα της εκπομπή στον Alpha και ο λόγος που δεν μιλούσε για τα προσωπικά της! [pics]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί το νέο hot και φρέσκο πρόσωπο του Alpha! Μπορεί να την διεκδίκησαν αρκετά κανάλια, ωστόσο το πανέμορφο μοντέλο τα έβαλε κάτω, τα σκέφτηκε και πήρε την απόφαση να μπει στην οικογένεια του Alpha. Έτσι, μετά τη συμμετοχή της στους δύο κύκλους του GNTM, είναι πανέτοιμη να μας δείξει μια καινούργια πτυχή του εαυτού της, ως παρουσιάστρια ενός καθημερινού γυναικείου μαγκαζίνο στον νέο της τηλεοπτικό σταθμό!

Το απόγευμα της Πέμπτης, διοργανώθηκε ένα cocktail party στον κήπο του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι, όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχτηκε δημοσιογράφους από περιοδικά, τηλεοράσεις και sites για να μιλήσει για το ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό της βήμα.

Το TLIFE βρέθηκε στο cocktail party και συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πιο όμορφη και κομψή από ποτέ! Η νέα παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την καθημερινή εκπομπή που πρόκειται να κάνει, για την Ελένη Μενεγάκη αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που στις αρχές δεν μιλούσε για την προσωπική της ζωή.

“Θα δείτε μια καινούργια ομάδα, που θέλει να απευθυνθεί περισσότερο στις γυναίκες. Δεν ξεχνάμε και τους άντρες φυσικά. Πιστεύω θα είναι λίγο πιο φρέσκο, λίγο πιο χρωματιστό, λίγο πιο χαρούμενο. Θα δούμε στην πορεία, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συνεργάτες και σε ώρα. Σε ακριβή σκαλέτα. Σιγά σιγά, όσο καταλήγουμε θα σας λέμε και περισσότερα. Δεν θα έχει κλασσική συνταγή. Δεν θα υπάρχει σκαλέτα και αυτό θα είναι το πιο ωραίο. Θα κάνουμε τη διαφορά. Δεν ξέρουμε ακόμη όνομα”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή της.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε:  “Δεν με αγχώνει γιατί δεν παίρνω κανενός τη θέση. Ας το πάρουμε πρώτα από εκεί. Εμένα μου έγινε πρόταση για μια καινούργια δουλειά, κάποιοι με πιστεύουν. Δεν υπάρχει προηγούμενη θέση για να καλυφθεί. Η κ. Μενεγάκη είναι η κ. Μενεγάκη, έχει μια τεράστια πορεία. Την θαυμάζω, τη σέβομαι, την εκτιμώ. Δεν μπορείς να μη σέβεσαι το παρελθόν και να κοιτάς το μέλλον. Είναι φανταστική! Έχουν περάσει αξιόλογες γυναίκες από την τηλεόραση, όπως και η κ. Κορομηλά. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις θέσεις”.

“Με αγχώνει λίγο, έχω μια μικρή αμηχανία για το live. Θα φανεί και στην αρχή, εκτός αν το κρύψω τόσο καλά. Είναι μια αφετηρία. Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε και πήγε σε μια δουλειά έτοιμος. Θα γίνουν όλα πολύ ωραία, με πολύ χαρά και αγάπη. Θα έχω ομάδα, δεν θα είμαι μόνη μου. Δεν ξέρουμε ακόμη την ώρα. Τα ατού μου θα τα δούμε στην πορεία. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η πρεμιέρα, αυτά θα τα κανονίσει το κανάλι. Μ’ αρέσει πολύ η τηλεόραση. Το GNTM μου χάρισε κλωτσιά, όχι απλά μια ευκαιρία. Είμαι πολύ άμεσος άνθρωπος. Μπορώ να τους αγγίξω με το συναίσθημα. Χαίρομαι πολύ που άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο καλά την τηλεόραση, πιστεύουν σε καινούργιους ανθρώπους” εξομολογήθηκε για την τηλεοπτική της καριέρα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τον λόγο που στις αρχές δεν μιλούσε για την προσωπική της ζωή. “Μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Τα μοιράζομαι. Όταν ξεκινάς και βγαίνεις στο προσκήνιο και ένα project πάει τόσο καλά, θέλουν όλοι να μάθουν για σένα. Είναι πολύ ευχάριστο και τιμητικό. Αλλά προσπαθείς και εσύ να προφυλάξεις ό,τι μπορείς. Να κρατήσεις τα κομμάτια του εαυτού σου σωστά, για να μην αλλάξεις… Εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω. Τώρα που είμαι σίγουρη και είμαι καλά και αισθάνομαι ήρεμη, είμαι πιο άνετη να μιλήσω για τα πάντα. Η διασημότητα δεν με άλλαξε. Είμαι πολύ ζεστός άνθρωπος, όπου πάω με χαιρετάνε και χαιρετάω. Είμαι ευχάριστη με όλους” δήλωσε η Ηλιάνα, η οποία αυτή την περίοδο διανύει την καλύτερη φάση της, στο πλευρό του αγαπημένου της Snik.

“Η Έλενα βρίσκεται πάντα και παντού στη ζωή μου. Όχι μόνο στη δουλειά μου, είναι η οικογένειά μου. Με συμβούλευσε, αλλά η απόφαση είναι δική μου, όπως και η ζωή μου” ανέφερε για την booker της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία φυσικά βρισκόταν στο πλευρό της.

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου:

Ρεπορτάζ: Μαρία Ρουμελιώτου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More