Τώρα στην Kiehl’s μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προϊόν προσώπου!

Η μεγαλύτερη τάση που παίζει τώρα στην ομορφιά είναι το individuality, δηλαδή η μοναδικότητα. Οι hair stylists δουλεύουν πάνω στον τύπο μαλλιών κάθε μοντέλου και δεν δημιουργούν πλέον ένα χτένισμα για όλες ενώ το trend αυτό μόλις πέρασε και στην κοσμετολογία και πρόκειται να είναι huge αυτό τον χειμώνα!

Η αρχή, ή τουλάχιστον, το πρώτο sur mesure προϊόν όπως επικοινωνήθηκε σε εμάς τους δημοσιογράφους, έγινε από την Kiehl’s και την ολοκαίνουρια σειρά Apotherapy Preparations. Το concept αυτής της σειράς είναι το εξής: κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές ανάγκες και σίγουρα διαφορετική επιδερμίδα. Άρα δεν είναι το ίδιο προϊόν για όλους. Και για να στο θέσω όσο πιο απλά γίνεται: αφού έχεις τη δυνατότητα να πας και να ράψεις ένα ρούχο στα μέτρα σου, γιατί να μην μπορείς να το κάνεις και για την επιδερμίδα σου; Έτσι σκέφτηκε κι έτσι έπραξε, λοιπόν, η Kiehl’s!

Η ολοκαίνουρια σειρά Apotherapy Preparations έχει ως κεντρικό άξονα ένα συμπύκνωμα στο οποίο εσύ προσθέτεις δύο στοχευμένα συμπλέγματα τα οποία προκύπτουν κατόπιν συζήτησης με τον expert και τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου. Το δικό μου Apotherapy Preparations, ας πούμε, έκανε focus στις δυσχρωμίες και τους ανοιχτούς πόρους αλλά οι επιλογές και οι συνδυασμοί σου είναι άπειροι ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες (ρυτίδες, φωτεινότητα, πόροι, λάμψη, τραχιά όψη και πολλές, πολλές ακόμη).

Για να φτιάξεις το δικό σου εξειδικευμένο προϊόν η διαδικασία είναι πολύ απλή!
Βήμα 1: Επισκέπτεσαι ένα corner της Kiehl’s στο οποίο διατίθεται αυτή η θεραπεία (στο τέλος του post οι διευθύνσεις)
Βήμα 2: Συζητάς με τον expert τις ανάγκες σου
Βήμα 3: Σου δίνει τα δύο συστατικά και το ένα συμπύκνωμα που πρέπει να αναμείξεις
Βήμα 4: το συμπύκνωμα έχει απ’έξω το όνομά σου και την ημερομηνία παρασκευής. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τους επόμενους έξι μήνες πρωί βράδυ

Το κόστος είναι 95 ευρώ και παρακάτω θα δεις ένα βίντεο για το πώς θα φτιάξεις το sur mesure προϊόν για το πρόσωπό σου μόνη σου!

ΘΥΜΗΣΟΥ: Τα απόλυτα εξειδικευμένα- sur mesure προϊόντα που φτιάχνεις μόνη σου για το πρόσωπό σου είναι τεράστια τάση και στο μέλλον θα δεις και πολλά ακόμη τέτοια! Stay tuned!

Η υπηρεσία Apothecary Preparations είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα corner Kiehl’s: HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608 & ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654.

Read More

And More