Κ. Αποστολάκης: Καλύτερα να πεις σε μια γυναίκα ότι θες να κοιμηθείς μαζί της, παρά να της πουλήσεις έρωτες!

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Αποστολάκης που όλοι αγαπήσαμε από τον ρόλο του στη σειρά ”Η Ζωή της Άλλης”, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με τον ”Φάνη” κι όχι με τον ”Μάνο”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” , μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες, το τηλεοπτικό του μέλλον και τους ομοφυλόφιλους.

Σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, λοιπόν, και χαριτολογώντας, δήλωσε: ”Του χρόνου δεν ξέρω αν θα με πάρουν στις ”Οικογενειακές Ιστορίες” με 100€ το επεισόδιο. Πιστεύω πως είναι πιο τίμιο να ξενυχτάω στο μαγαζί μου παρά να καταφύγω σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν κατακρίνω τα παιδιά γιατί είναι άνεργοι. Γι’ αυτό θέλουν να δουλεύουν ακόμα και σε αυτά τα ξεφτιλίκια της τηλεόρασης. Η τηλεόραση είναι πλέον στην εντατική. Αρκεί να τραβήξει κάποιος την πρίζα και πάει. Πιστεύω όμως, ότι το θέταρο και το σινεμά θα επιβιώσουν, όπως συνέβαινε πάντα σε περιόδους οικονομικών κρίσεων.”

Ο ίδιος έχει αδυναμία στις γυναίκες και αναφέρει χαρακτηριστικά: ”Τις λατρεύω, έχω πολύ καλή σχέση με το ωραίο φύλο και απόδειξη είναι ότι μιλάω με όλες τις γυναίκες που είχα σχέση, εκτός από μία, με την οποία δεν θέλω εγώ να μιλάω. Ο κάθε άντρας, αν δεν είναι Κουασιμόδος κι έχει μια Άλφα προσωπικότητα, μια χαρά τα πάει με τις γυναίκες. Οι μπούρδες τις απομακρύνουν”.

Και συνέχισε: ”Εγώ δεν πρόκειται να κοροϊδέψω καμία, γιατί δεν έχω να μοιράσω τίποτα με καμία. Δεν έχω παιδιά, προς το παρόν τουλάχιστον, περνάω ωραία, χωρίς να προσβάλλω καμία σύντροφό μου. Είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε κάθε γυναίκα που με προσεγγίζει κάτι που πιστεύω πως είναι καθοριστικό για τη σχέση που θα έχεις μαζί τους και μετά τον χωρισμό. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που, ένα μήνα αφότου χωρίσαμε κάποιες δεν μου μιλούσαν, αλλά στην πορεία μου τηλεφώνησαν.”

Σχετικά με την Πηγή Δεβετζή και την σχέση τους, είπε: ”Υπήρξε σχέση με την Πηγή, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Όσο για κοινή μας φωτογραφία, αυτές που έχουν δημοσιευτεί και δείχνουν μόνο τους δυο μας είναι κολλάζ”.

Tέλος, σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και τους straight άντρες δήλωσε: ”Στεναχωριέμαι, γιατί έχω δει ομοφυλόφιλους και γυναίκες να λένε μεγαλύτερες αλήθειες από ότι οι άντρες. Ελάχιστοι είναι οι σωστοί άντρες. Είναι πιο σωστό να πεις σε μια γυναίκα ότι θέλεις να κοιμηθείς μαζί της, παρά να της πουλήσεις παραμύθι κι έρωτες. Θεωρώ πολύ πιο τίμιο να της πω εξαρχής ότι θέλω να κοιμηθώ μαζί της, παρά να της πω για κάστρα και βασιλιάδες και μετά να δει ότι ήταν άμμος”.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More