Κ. Στικούδη: “Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εύκολη!”

Για τον έρωτα, τις σέξυ φωτογραφίσεις και την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Η νεαρή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της, μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας πως προτιμά η συνέντευξή της να χαρακτηριστεί “αδίαφορη”, παρά να κάνει ψεύτικες δηλώσεις.

Μιλώντας, αρχικά, για το χώρο της showbiz και τις κριτικές που έχει δεχτεί, η Κατερίνα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Celebrity”: “Είμαι ένας άνθρωπος που με την κριτική έχω πολύ καλή σχέση. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει που με κατηγορούν, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας”, είπε και έδωσε τη δική της συμβουλή στους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της τηλεόρασης και του modelling. “Κάθε χώρος είναι δύσκολος, διαφορετικός και έχει άλλες απαιτήσεις. Οι απορρίψεις που μπορείς να δεχτείς πονούν, από όπου κι αν προέρχονται. Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή στα παιδιά που ξεκινούν τώρα είναι να μην έχουν λάθος πρότυπα”, συμπλήρωσε.

Για τις σχέσεις και τον έρωτα, η ίδια ανέφερε: “Ο έρωτας μας δίνει ζωή, αρκεί να του αφιερώνουμε όσο χρόνο του αξίζει. Το να έχεις μια σχέση επειδή δεν θέλεις να είσαι μόνος, είναι δώρο άδωρον, ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον άλλον”.
Ακόμη για τις σέξυ φωτογραφίσεις που έχει κάνει, η Κατερίνα ξεκαθάρισε πως δεν είναι εύκολη και δήλωσε: “Για τον κόσμο, επειδή έχω κάνει δυο-τρεις σέξυ φωτογραφίσεις μπορεί να φαίνομαι ότι είμαι εύκολη, αλλά αυτό είναι μόνο η δουλειά μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και συντηρητική και ας μην μου φαίνεται. Είμαι “σχεσάκιας”. Ξεκινάω μια σχέση για να είναι η τελευταία και όχι για να περάσω τον καιρό μου”.

Παράλληλα, η νεαρή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό στη δουλειά της και ποτέ δεν κάνει δηλώσεις για να προκαλέσει: “Αγωνίζομαι για να πετύχω το στόχο μου. Είμαι πειθαρχημένη και δουλεύω πολύ. Γνωρίζω ότι δεν είμαι η Κάλλας, ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι, αλλά θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι”, είπε και συνέχισε: “Προτιμώ κάποιοι να χαρακτηρίσουν τη συνέντευξή μου αδιάφορη, παρά να κάνω μια ψεύτικη δήλωση, όπως για παράδειγμα ότι έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση”.

Διάβασε περισσότερα στο “Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More