Δύο εντυπωσιακοί και πρωτότυποι τρόποι να βάψεις τα μάτια σου απόψε!

Έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο; Τι θα έλεγες να κάνεις εντελώς διαφορετικό και νέο στο μακιγιάζ σου; Εξάλλου, το να δοκιμάζεις ένα νέο μακιγιάζ είναι σαν να έχεις αγοράσει μόλις ένα νέο ρούχο: νιώθεις ανανεωμένη και η διάθεσή σου τονώνεται! Δεν με πιστεύεις; Καν’ το απόψε και και θα δεις!

Για την αποψινή μας έξοδο (κι εγώ θα βγω!) διάλεξα για μας δύο διαφορετικά μακιγιάζ, που όμως γίνονται από το ίδιο κορίτσι κι έχουν ακριβώς την ίδια λογική: Το κορίτσι είναι η ηθοποιός Michelle Trachtenberg, κι αν το όνομά της σου είναι αδιάφορο σου υπόσχομαι ότι το μακιγιάζ της είναι εντελώς το αντίθετο!

1ο look: eyeliner στο άνω βλέφαρο και καφέ σκιά κάτω

Αν σου αρέσουν τα safe γήινα χρώματα, άπλωσε στο κινητό σου βλέφαρο μια χοντρή γραμμή eyeliner που να φεύγει αρκετά από την εξωτερική γωνία (μαθήματα eyeliner παραδίδουμε εδώ!). Στο κάτω βλέφαρο παίξε με εντελώς διαφορετικό προϊόν που θα σου δώσει κι ένα άλλο effect: καφέ shimmering σκιά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου αφήνοντας την εσωτερική γωνία αμακιγιάριστη.

2ο look: eyeliner στο άνω βλέφαρο και μοβ σκιά στο κάτω

Αν είσαι πιο τολμηρή ή αγαπάς το χρώμα, παίξε στο κινητό βλέφαρο με eyeliner και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου άπλωσε μοβ σκιά ή μολύβι. Το μαγικό trick: όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών σου θα αναδειχθεί με το παραπάνω!

Read More

And More