Καλλίδης στο ”Μίλα”: Δεν μου στέλνουν πια ερωτικού περιεχομένου μηνύματα!

O Πάνος Καλλίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη Αγοράκη και την Μαρία Σταματέρη για όσα του προσέφερε η πατρότητα, τη σύζυγό του ενώ στο τέλος της συνέντευξης χόρεψε και ποντιακούς χορούς.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει πως, όταν κάνει μια ”ζημιά” πρέπει να αναλαμβάνει και την ευθύνη. Σήμερα, με αφορμή αυτά του τα λόγια, ο Πάνος διευκρίνισε στην Τατιάνα και την παρέα της πως, όταν θες να λέγεσαι άντρας, αναλαμβάνεις τις ευθύνες και δεν μετανιώνεις ποτέ για ό,τι κάνεις.

Επιπλέον, ο Πάνος που από τη στιγμή που απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα, έχει αλλάξει συνήθειες και χαρακτήρα, τόνισε πως, όταν δεν προσβάλλεις τον άνθρωπό σου μπορείς να κάνεις ό,τι θες και συμπλήρωσε σχετικά με όσα του έδωσε η πατρότητα:

”Δεν έχουν αλλάξει ριζικά όλα τα πράγματα που έκανα πριν τον ερχομό της κόρης μου, αλλά τα περισσότερα. Η δουλειά μου από μόνη της είναι ένα φλερτ, με τον κόσμο, με τον εαυτό μου με όλα. Όταν κάνεις μια σοβαρή σχέση, πρέπει αυτή να είναι υγιής και να μην θίγεις τον άνθρωπό σου… Αν είσαι ”ξηγημένος” και γνωρίζει η συντροφός σου τι άνθρωπος είσαι, δεν υπάρχει λόγος να δίνεις αναφορά για αυτά που κάνεις, ούτε εξηγήσεις… Η ζωή μου έχει αλλάξει και δεν έρχονται πια μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από αλλού…

Όταν ένας τόσο δα μικρός ανθρωπάκος γεννιέται και μπαίνει στο σπίτι σου, σου δίνει δύναμη και σε κάνει να ξεχνάς όσα προβλήματα σε απασχολούν… Το μωρό σιγά σιγά αρχίζει κι εκδηλώνεται, σου δείχνει με έναν περίεργο τρόπο ότι σε αγαπάει, σε γνωρίζει, σου χαμογελάει. Συνειδητοποιώ κι εγώ καλύτερα τι μου συμβαίνει και το αγαπάω ακόμα περισσότερο.”

Read More

And More