Καλλιθέα: Εκτέλεσαν 33χρονη μάνα μπροστά στα μάτια των παιδιών της!

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία το άγριο έγκλημα με θύμα 33χρονη ιδιωτική υπάλληλο, μητέρα δύο παιδιών, που έγινε στις 12 το μεσημέρι στην οδό Αιγέως 63 στην Καλλιθέα.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης του θύματος, ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν στην κούνια του το εννέα μηνών μωρό της.

Την πόρτα άνοιξε το τετράχρονο κοριτσάκι που από τα λίγα που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς είδε έναν άνδρα με μάσκα. Ο άγνωστος λογομάχησε με τη γυναίκα που πήγε στην πόρτα, την χτύπησε και στη συνέχεια την εκτέλεσε με πιστόλι των εννέα χιλιοστών πυροβολώντας την στο κεφάλι.

Δυστυχώς η άτυχη μάνα υπέκυψε στα τραύματά της. Η 33χρονη ήταν παντρεμένη και είχε δυο παιδιά. Το ένα 4 ετών και το άλλο 9 μηνών. Το 4χρονο κοριτσάκι που είναι και ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Ο σύζυγός της την ώρα του τραγικού περιστατικού βρισκόταν στην δουλειά του και έσπευσε στο σπίτι, αφού τον ενημέρωσε η αστυνομία.

Η 33χρονη ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα. Ζούσε με το σύζυγο και τα δυο παιδιά της στο σπίτι αυτό στην Καλλιθέα. Οι γείτονες κάνουν λόγο για μια γλυκειά και ευγενική κοπέλα.

Read More

And More