ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα.Έχω τον γάμο μίας ξαδέρφης μου τον Σεπτέμβρη και έχω πάρει την φούστα που σας επισυνάπτω. Ταιριάζει με μαύρα πέδιλα; Τι τοπ ταιριάζει για να μην δείχνει πολύ επίσημο για την ηλικία μου (είμαι 20 ετών); Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Πολύ ωραία φούστα! Λοιπόν μπορείς να κάνεις ένα total white look με μαύρα πέδιλα ή να την συνδυάσεις με ένα pastel top (όπως στην φωτό) και πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

Ερώτηση
Γεια σας όμορφη ομάδα του TLIFE!!! Θα ήθελα για ακόμη μια φορά τις σημαντικές συμβουλές σας!
Πρόκειται να παρευρεθώ σε φιλικο γάμο τέλη Ιουλίου, που θα γίνει σε πόλη!
Ειμαι 20 χρόνων ,1.67 και 52 κιλά. Τι μου προτείνετε να φορέσω; (Τα maxi φορέματα δεν ταιριάζουν στο στιλ μου.)
Έχω δει αρκετές επιλογές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Xxx

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή μίνι πιο urban επιλογή ή μία ολόσωμη φόρμα ακόμη καλύτερα. Μπες και στο tshopping.gr στο tlife για να δεις καινούριες προτάσεις σε φορέματα και φόρμες και τέλειες τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Μέσα στο καλοκαίρι παντρεύομαι με πολιτικο γάμο. Βρήκα αυτό το φόρεμα αλλά δε ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Μια ιδέα παρακαλώ:)

Απάντηση
Πολύ ωραία νέα φίλη μας, να ζήσετε! Λοιπόν το φόρεμα σου ταιριάζει με πλατφόρες σε καφέ απόχρωση ή πιο ανοιχτές κοντά στο χρώμα του ρούχου.

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Αδαμαντία κι ήθελα να σας ρωτήσω αν ταιριάζει maxi λευκό φόρεμα με πλατφόρμα σε καφέ απόχρωση για (πρωινή) γιορτή σχολείου…ευχαριστω πολύ!!!

Απάντηση

Γεια σου Αδαμαντία βεβαίως και ταιριάζει η πλατφόρμα αρκεί να είναι αρκετά maxi το φόρεμα σου και να καλύπτει το παπούτσι περίπου 3 εκατοστά πάνω από το έδαφος.

Ερώτηση
Γεία σας! Συγχαρητήρια για τις στυλιστικές σας συμβουλές που μας είναι τοσο χρήσιμες για να είμαστε πάντα κομψές. Με την σειρά μου και εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω πως να συνδυάσω το παντελόνι που σας επισυνάπτω για μια βραδινή και μια πρωινή εμφάνιση (είμαι 20 χρονών).

Απάντηση
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Λοιπόν το παντελόνι το πρωί το φοράς με sneakers ή slides και tank top, με shoulder bag ή backpack ενώ το βράδυ να το συνδυάσεις με ένα lingerie top ή ένα crop top και πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Ερώτηση
Κορίτσια του tlife γεια σας! Αρχές Σεπτέμβρη γίνομαι κουμπάρα στην κολλητή μου φίλη σε πόλη και θέλω να ρωτήσω το εξής: Είμαι 24 ετών, μετρίου αναστήματος, σώμα κλεψύδρα, καστανά μαλλιά και ανοιχτόχρωμη προς μεσαία επιδερμίδα. Ποιο από τα δύο looks να προτιμήσω;
Το look 1 έχει τη φωτογραφία του σκούρου μπλε φορέματος, απλά έχει πιο κλειστή λαιμόκοψη με τούλι διαφάνεια και στα πλευρά και στα γόνατα είχε επίσης την ίδια διαφάνεια.
Το look 2 είναι το φόρεμα στο χρώμα της μέντας. Τείνω περισσότερο στη δεύτερη επιλογή, αλλά μου άρεσε πολύ και η πρώτη (αν και δεν είμαι σίγουρη για το χρώμα-το θεωρώ σκούρο για την εποχή). Όπως καταλαβαίνετε έχω μπερδευτεί.. Εσείς ποιο από τα δύο προτείνετε και με τι χτένισμα;
Σας παρακαλώ πολύ μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες στην απάντησή σας. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το δεύτερο ρούχο μοιαζει λίγο με νυφικό και θα είναι λάθος για την κουμπάρα ενώ το μπλε είναι πολύ ωραία επιλογή και καθόλου σκούρο χρώμα για την εποχή -είναι κλασικά κομψό. Τώρα σε μαλλιά μπορείς να έχεις χτενισμένα πολύ ωραία και κάτω ίσως με κυματισμούς ή και χαλαρά πιασμενα χαμηλά σε ένα chic κότσο.

And More