Κατερίνα Τσάβαλου: Βαφτίζει την κόρη της τον Σεπτέμβρη! Όλα όσα αποκαλύπτει στο TLIFE

Μια λιτή και όμορφη βάφτιση για την μικρή της πριγκίπισσα στα μέσα του Σεπτέμβρη ετοιμάζει η Κατερίνα Τσάβαλου. Η μικρή κορούλα της – καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου – είναι τώρα 18 μηνών και σε δυο μήνες περίπου ετοιμάζεται για το… baby bloom.

Το μυστήριο θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο με νονούς τους κουμπάρους του ζευγαριού Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη και η Κατερίνα Τσάβαλου έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. «Η βάφτιση θα γίνει στα μέσα Σεπτέμβρη στο παλαιό Φάληρο. Δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτή ή κλειστή βάφτιση. Σίγουρα θέλουμε κοντά μας λίγους φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Όσο για τις προετοιμασίες, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Έχω ξεκινήσει τις προετοιμασίες και έχουμε βρει και το θέμα της βάφτισης, αλλά δεν θέλω ακόμη να το αποκαλύψω. Θα είναι κάτι απλό και όμορφο, όπως ταιριάζει στην κόρη μου».

Και το όνομα αυτής… Μαρία Μελίνα. Το Μαρία είναι το όνομα της πεθεράς της Κατερίνας Τσάβαλου, όπως αποκάλυψε η ίδια και το Μελίνα είναι ένα όνομα που της άρεσε πολύ για την μικρή της.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε αυτές τις μέρες και σε γνωστό οίκο με βαφτιστικά και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram δηλώνοντας πως έχει μπει στην  τελική ευθεία.

Επιλέγοντας τα βαφτιστικά της μικρής!

Read More

And More