Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Αν πάω μόνη μου κάπου, δε σημαίνει ότι χώρισα”!

Οι προετοιμασίες μαζί με τους συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την εμφάνισή της στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, που για ακόμα μια φορά θα απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το κανάλι του Alpha.

Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται αισιόδοξη και έτοιμη να μας καλωσορίσει στην εκπομπή της το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έχοντας στο πλευρό της, τους: Παύλο Σταματόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού.

Παρόλο το δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και όλες τις φήμες χωρισμού που κατά καιρούς ακούμε με το σύντροφό της, η ίδια φαίνεται να περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το επιβεβαιώνει δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό People και διαψεύδοντας τα σύννεφα που υπάρχουν στη σχέση της.


Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε: “Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό και δεν ξέρω ποιος τα επιβεβαιώνει ή τα διαψεύδει όλα αυτά πριν κάποιοι τα γράψουν. Δεν είναι καθόλου ωραίο για μένα, ούτε για την οικογένειά μου, κάποιοι άνθρωποι από μόνοι τους να βγάζουν ”τίτλους” και μάλιστα ανυπόστατους. Ειλικρινά, μέσα στο καλοκαίρι, δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει τι ισχύει. Το γεγονός ότι κάποιος κάνει διακοπές και με την παρέα του δεν υποδηλώνει αναγκαστικά μια κατάσταση”.

Η ξανθιά παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας:Αντιλαμβάνομαι πως εγώ βγαίνω στην τηλεόραση και εκτίθεμαι δημόσια και πρέπει να είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό, αλλά για ανθρώπους που δεν είναι στο χώρο και τις οικογένειές μας όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και μπορεί να τους στενοχωρεί. Μου έχει συμβεί να διαβάσουν οι γονείς μου κάτι που δεν ισχύει και να στενοχωρηθούν. Επίσης, όταν έχεις μια σχέση δεν σημαίνει πως πρέπει να πηγαίνεις παντού μαζί. Έτυχε να βγούμε μαζί σε κάποιο κάλεσμα γενεθλίων, αλλά και μόνη μου να πάω κάπου δεν σημαίνει πως δεν είμαι πια σε σχέση. Ειλικρινά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά έχω διαβάσει τόσες ανακρίβειες που έχει καταντήσει αστείο. Όπως σου έχω ξαναπεί, αν δεν φτάσω στο σημείο να είμαι επισήμως με κάποιον άνθρωπο δεν νιώθω πολύ καλά να μιλάω για αυτό δημοσίως. Ίσως γι’ αυτό κάποιοι βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για το αν είμαι ή δεν είμαι με κάποιον”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Κράτα το

Read More

And More