Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καλεσμένη στο γάμο της Όλγας Πολίτη στις Σπέτσες!

Γάμο υπερπαραγωγή με άρωμα θάλασσας έκανε η Όλγα Πολίτη και διάλεξε τις όμορφες Σπέτσες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Καλεσμένη στο γάμο της ήταν η καλή της φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ενώ, η νύφη έλαμπε από ευτυχία στο γάμο, πλάι στον αγαπημένο της Πέτρο.

Η όμορφη Όλγα που στο παρελθόν ασχολήθηκε με την υποκριτική και την παρουσίαση εκπομπών, τα άφησε όλα και δουλεύει πια πλάι στον εφοπλιστή πατέρα της που έχει ναυτιλιακή εταιρεία. Η Όλγα είναι κάτοικος Γλυφάδας, αγαπάει τα ζώα και δεν σταματάει να χορεύει λάτιν χορούς. Έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακολούθησαν σπουδές στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, απ’ όπου και πήρε πτυχίο. Παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο παρακολουθούσε και μαθήματα υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Θεμέλιο», στο «Θέατρο Αλλαγών» και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών κάνοντας διάφορες εμφανίσεις σε γνωστές διαφημίσεις. Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός σε ηλικία 10 ετών, στη σειρά «Γόβα στιλέτο». Παρουσίαζε την εκπομπή «Λούνα παρκ» στον ΑΝΤ1 και παιδική μόδα στον «Πρωινό καφέ». Παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της εκπομπής «Να η ευκαιρία» του Mega, ακολούθησε πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Επαφή», στο πλάι του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου, συμμετοχές στις τηλεοπτικές σειρές «Αν μ’ αγαπάς», «Ζωή ξανά», «Αστυνόμος Μπέκας», «Αληθινοί έρωτες», «Κος & Κα Πελς» και «Λόλα» στον ΑΝΤ1, ενώ από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ήταν η εκπομπή “C’ est la vie” στο Extra 3.

Τώρα πια, όμως, άφησε στην άκρη τον καλλιτεχνικό χώρο και ασχολείται κυρίως με επιχειρήσεις. Όσο για το γάμο της… τα είχε όλα! Το ζευγάρι έκλεισε το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο για τους καλεσμένους και τους φίλους τους, ενώ το ζευγάρι έφυγε από το γάμο με… άμαξα!


Read More

And More