Ξανά στο χειρουργείο η Γωγώ Φαρμάκη

Η ταλαιπωρία της Γωγώς Φαρμάκη φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Η ίδια εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στο Μανχάταν, προσπαθώντας να ξαναβάλει τη ζωή της σε μια τάξη, αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε δύο ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις.

Όπως διαβάσαμε στην “Real Life”, πρόκειται για δύο χειρουργεία που είναι απαραίτητα, παρά την επικινδυνότητά τους, για να βελτιωθούν οι τομές από το τραύμα που προκάλεσε η σφαίρα.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη εγχείρηση στη βουβωνική χώρα στέφθηκε με επιτυχία, ενώ και οι φυσικοθεραπείες που ακολούθησαν είχαν θεαματικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό και η Γωγώ μπόρεσε να ταξιδέψει ως την Αμερική, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα των σπουδών της στην υποκριτική.

Επιπλέον, η 26χρονη ηθοποιός, δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητα, γεμάτη όνειρα για τη ζωή της. Αν όλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κυλήσουν ομαλά, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Με την αδερφή της, Όλγα Φαρμάκη, αν και μετά τον πυροβολισμό υπήρχε διάσταση απόψεων, δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν και να ξαναχτίζουν μεταξύ τους κώδικα επικοινωνίας.

Read More

And More