Λ. Γιώρκας : “Βλέπω εφιάλτες να κόβομαι στον ημιτελικό”

Ο Λούκας Γιώρκας που ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για τα όνειρα και τους εφιάλτες της Eurovision, για το χορευτικό του τελικού, για το ότι είναι ερωτευμένος, για την μπάλα που έπαιζε στην Κύπρο και τέλος για το μέλλον του!
Για την Eurovision, τα όνειρα και τους εφιάλτες είπε: “Την έτρεμα αλλά τώρα όποια θέση κι αν πάρουμε μου φτάνει που θα βγούμε σε ένα κατάμεστο στάδιο και θα ακουστεί το ζεïμπέκικο. Βλέπω και όνειρα και εφιάλτες. Βλέπω εφιάλτες να κόβομαι στον ημιτελικό και βλέπω όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά και να γίνεται επιτυχία ένα ζεϊμπέκικο σε όλη την Ευρώπη”.
Όσον αφορά το χορευτικό που θα και την εμφάνισή του στη Γερμανία δήλωσε : “Θα είναι εντελώς διαφορετικό το χορευτικό. Ο Κωνσταντίνος ο Ρήγος το έχει αναλάβει. Δεν μου λέει αν θα χορέψω την ζεïμπεκιά, με κρατάει σε αγωνία. Εγώ θέλω να χορέψω”.
Τέλος για το μέλλον του αποκάλυψε: “Θέλω να πιστεύω πως στα 34 θα έχω κάνει καριέρα ως λαïκός ροκ. Πάντα λαïκό με διάθεση ροκ. Θέλω να πιστεύω πως θα έχω βγάλει λεφτά 200.000 που δεν πήρα σαν έπαθλο από το Χ-factor”.

Read More

And More