French kiss! Τα νέα lip balm της Caudalie έχουν το τελειότερο όνομα (και αποτέλεσμα στα χείλη)!

Ήξερες ότι όσο μεγαλώνουμε μαζί με την επιδερμίδα μας γερνάνε και τα χείλη μας; Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι να χάνουν την υγρασία τους με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και πιο λεπτά. Κάνε το test: πάρε μια παλιά σου φωτογραφία (από το σχολείο που είσαι στο απόγειο της νιότης σου, κατά προτίμηση) και σύγκρινέ την με το τώρα.

Πού θέλω να καταλήξω; Είναι βασικό να φοράς στα χείλη σου πάντα ένα ενυδατικό προϊόν, είτε αυτό λέγεται lip balm, είτε κραγιόν ή ακόμη και κρέμα ματιών ή προσώπου. Φυσικά, το πιο ενδεδειγμένο προϊόν για την περιοχή είναι το lip balm αλλά να που κάποιες φορές, όπως θα έχεις διαπιστώσει, λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα: ενυδατώνουν πρόσκαιρα, ξηραίνουν σε βάθος χρόνου. Γι’αυτό λατρέψαμε τα ολοκαίνουργια lip balm, French Kiss της Caudalie. Ή καλύτερα, και γι’αυτό!

Θα τα βρεις στις τρεις αποχρώσεις που βλέπεις παραπάνω αλλά, αν με ρωτάς, η addiction που αφήνει στα χείλη αυτό το φρεσκοφιλημένο αποτέλεσμα είναι η δική μου αγαπημένη! Επίσης: όλα τα balm στηρίζουν την σύνθεσή τους στο σταφύλι και τις πολυφαινόλες που έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Τα lip balm κοστίζουν €11.20 το καθένα και θα τα βρεις στις μπουτίκ Caudalie και τα φαρμακεία.

Last but not least: now you can share your french kiss!

Read More

And More