Χρυσό glitter: Το προϊόν που φορέθηκε περισσότερο αυτή την εβδομάδα! Bonus: πώς να το κάνεις!

Καιρός για νέους κανόνες! Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Είναι τα μάτια σου! Γιατί μπορεί εμείς οι Ελληνίδες να τιμάμε το smokey, αλλά στον πλανήτη του Hollywood οι stars αγαπούν το glitter. Αντίθετα, εμείς (βλ. Ελληνίδες, ξανά) όταν ακούμε την συγκεκριμένη λέξη μας πιάνει τρόμος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι απλώς θεωρούμε ότι το glitter προορίζεται για όλο το μάτι και μάλιστα σε γενναιόδωρες ποσότητες.

Καιρός να αλλάξεις γνώμη! Πάρε ιδέες από την χρυσή glittery σκιά που φόρεσαν ποικιλοτρόπως οι stars αυτή την εβδομάδα, δες τις χρυσές σκιές που κυκλοφορούν τώρα στα καταστήματα καλλυντικών (και αγαπάμε!) και έπειτα, ακολούθησε το how to που θα βρεις παρακάτω.
Βάζεις στοίχημα ότι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις αλλάξει γνώμη και μάλιστα το ίδιο βράδυ θα επιχειρήσεις να κάνεις αυτό το μακιγιάζ;

Χρυσό glitter συνδυασμένο με καφέ σκιά

Το χρυσό glitter συνδυάζεται τέλεια με καφέ ιριδίζουσα σκιά! Αν σου αρέσουν τα έντονα μάτια, επίλεξε μια σκουρόχρωμη καφέ σκιά για την εξωτερική γωνία και μαύρο σβησμένο μολύβι (SOS: δεν ξεχνάμε ποτέ τα σβησίματα!) σε όλο το περίγραμμα του άνω και κάτω βλεφάρου. Η Amber Heard και η Jessica Alba σου δείχνουν τον δρόμο.

Χρυσό glitter στην εσωτερική γωνία

Ένα touch χρυσού glitter στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι ικανό να μεταμορφώσει το βλέμμα σου και να το κάνει φωτεινό και λαμπερό! Συνδύασέ το με eyeliner που ξεφεύγει από την εξωτερική γωνία του ματιού (δες εδώ πώς μπορείς να το απλώσεις σωστά) όπως έκανε η Isabel Lucas ή και με ελάχιστη καφέ shimmering σκιά όπως η Emma Stone.

Χρυσό glitter σε όλο το κινητό βλέφαρο και στην ρίζα του κάτω

Αν θέλεις ένα λαμπερό αλλά όχι έντονο μακιγιάζ, το χρυσό glitter τοποθετημένο περιμετρικά του ματιού θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θες. Μπορείς να το συνδυάσεις με έντονα χείλη όπως η Shakira ή με glittery nude σαν της Fergie.

Τα αγαπημένα μας χρυσά glitter!

Pigment της σειράς Cindy Sherman από τα MAC, απόχρωση Tan (€25.00)


Χρυσό glitter, Infallible Gold από την L’Oreal Paris (€10.00)


Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour, απόχρωση Cashew Later (€24.50)

Νέα διπλή σκιά Eyestudio από την Maybelline New York (€9.40)

How to
Κάνε κλικ εδώ και δες πώς να απλώσεις σωστά το glitter χωρίς να δείχνει κιτς. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης μας δίνει όλο το know how!

And More