Μ. Αθανασίου: Τι λέει για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα, έδωσε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε χωρίς φόβο και αναστολές για τα προσωπικά του και έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα λέγονται για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.
“Με την Ναταλία είμαστε μόνο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω”, αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου στο “Έθνος Radar” και πρόσθεσε πως αυτήν την περίοδο είναι μόνος του. “Είμαι μόνος μου, αυτό μόνο μπορώ να πω”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την μητέρα του γιου του, την γνωστή ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ο ίδιος εξομολογήθηκε: “Τη Μαρία την αγαπώ, είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η μητέρα του παιδιού μου, είναι μια γυναίκα ξεχωριστή με την οποία έχω καθημερινή επαφή και της οποίας ξέρω πολύ καλά τον αυθορμητισμό”.
Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ άπιστος. “Δεν υπήρξα ποτέ άπιστος. Όταν κάτι μου τελειώνει, πριν αρχίσω κάτι άλλο χωρίζω. Ποτέ μου δεν υπήρξα σε σχέση και να παίζω κάπου άλλου. Με όσες γυναίκες ήμουν ως τώρα, υπήρξα πάντα πιστός – άντε να σου πω ένα 98% να ησυχάσεις”, ανέφερε.

Read More

And More