Όλα όσα χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Jessica Biel!

Τα βαριά make up με τα έντονα σκουρόχρωμα μάτια και την υπερβολική βάση ανήκουν στο cast του Χειμώνα! Το καλοκαίρι προτιμάμε πιο φυσικά looks. Για την ακρίβεια, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο φυσικό look στην Jessica Biel. Το οποίο, μάλιστα, δείχνει και πολύ sexy!

Για να πετύχεις ακριβώς αυτό το look συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα απαραίτητα beauty αγαθά. Και πριν δεις ποια είναι τα προϊόντα και οι αποχρώσεις που θα σου εξασφαλίσουν αυτό το αποτέλεσμα, δες παρακάτω μερικά πολύτιμα tips:

1. Όταν το μακιγιάζ σου είναι τόσο φυσικό για να δείξει όμορφο και εντυπωσιακό πρέπει να δουλέψεις σωστά με την επιδερμίδα σου. Πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ σου καθάρισε το πρόσωπό σου με ένα gel προσώπου και άπλωσε ενυδατική. Περίμενε ελάχιστα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και προχώρησε στο μακιγιάζ. Για να μην χάνεις χρόνο στο διάστημα αυτό μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου!
2. Μην περιορίζεις το concealer μόνο κάτω από τα μάτια! Άπλωσέ το σε γενναίες δόσεις και κάτω από τα μάτια, στα πλαϊνά της μύτης και των χειλιών και σβήσε με πινέλο.
3. Αν θέλεις να τονίσεις λίγο περισσότερο τα μάτια σου με ένα καφέ μολύβι πέρασε την ρίζα των βλεφαρίδων. Σαν να γεμίζεις τα κενά ανάμεσά τους.
4. Προτού φύγεις από το σπίτι σου, πάρε μαζί σου τερακότα, πινέλο και το lip gloss σου για να το φρεσκάρεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ PHOTO ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ JESSICA BIEL!

Read More

And More