Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Είναι αχώριστοι! Ερωτευμένοι σε φεστιβάλ στην Αγία Άννα [pics,video]

Αυτές τις μέρες, στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, πραγματοποιείται το Beach Party Festival. Πρόκειται για μοναδική εμπειρία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές, ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Πέντε ημέρες (τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019) ξέφρενου γλεντιού με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις, σε μια μαγική τοποθεσία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους δώσουν το “παρών”.

Στο Beach Party Festival 2019, το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έγινε για λίγο ραδιοφωνική παραγωγός και κράτησε παρέα στους κατασκηνωτές με τις μουσικές επιλογές της. Ντυμένη casual, με τα μαλλιά της ατημέλητα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όποιον την πλησίαζε.

Ωστόσο, η κοκκινομάλλα πια παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας δεν έφτασε μόνη της στην Αγία Άννα. Στο πλευρό της βρισκόταν και ο σύντροφό της, Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και δεν λείπει ποτέ από δίπλα της όποτε τον χρειαστεί. Η παρουσία του ηθοποιού στον χώρο ήταν ιδιαίτερα διακριτική, αλλά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον “τσάκωσε” την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του δίπλα στην πισίνα, ακούγοντας παράλληλα από τα μεγάφωνα την καλή του που έκανε εκπομπή.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν:

Η Μαίρη και ο Αιμιλιανός είναι στα καλύτερά τους και δεν κρύβουν τον μεγάλο έρωτα που ζουν!

Read More

And More