Μαίρη Συνατσάκη : Πότε εντάσσεται στο “Πρωινό Mou” ;

Τρέξε Μαίρη, τρέξε… Ιδιαίτερο τρέξιμο έχει τελικά αυτός ο χειμώνας για την Μαίρη Συνατσάκη. Βλέπετε, χάρη στο Mega η Μαίρη όχι μόνο τρέχει, αλλά τρέχει και δεν φτάνει. Γιατί μπορεί όλοι εσείς, αλλά και εγώ για την ώρα να μην την βλέπουμε πουθενά, όμως, το κορίτσι δουλεύει και δουλεύει σκληρά για να βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις !

Ετσι, τώρα μπορεί να έχει πιάσει τις κουτάλες ανά χείρας και μαζί με τους Λουκάκο, Σκαρμούτσο και Λαζάρου να αναζητούν τον επόμενο Ελληνα “Master Chef” ,όμως, στην συνέχεια θα πρέπει να πιάσει και το… μπρίκι και να αρχίσει να μας σερβίρει πρωινούς καφέδες !

Η νεαρή παρουσιάστρια αποφασίστηκε οριστικώς και αμετακλήτως να ενταχθεί στο “Πρωινό Mou” και όπως καταλαβαίνετε είναι αυτή την εποχή ιδιαίτερα αγχωμένη, μιας και θέλει και στα δύο τηλεοπτικά πόστα που θα βρεθεί να τα καταφέρει και να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις νεότερες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτάκια μου, επειδή πολλές είναι οι ημερομηνίες που κατά καιρούς έχουν παίξει για την Μαίρη και για την είσοδό της στο πρωινάδικο του Μεγάλου Καναλιού, η Μαίρη θα μπει στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από την Πρωτοχρονιά και μετά.

Ναι, με ένα ρόδι στο χέρι και με το… δεξί, θα βρεθεί κι αυτή στο πλατό της εκπομπής, ενισχύοντας με την παρουσία της το πάνελ, αλλά και το νεανικό στυλ που θέλουν οι Megaλικοί να έχει το πρωινό τους.

Οσο γιατί η Μαίρη θα ενταχθεί στο “Πρωινό Μou” από την Πρωτοχρονιά και μετά; Γιατί πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του “Master Chef 2”, κάτι το οποίο υπολογίζεται να γίνει περί τα τέλη Δεκεμβρίου, – κάπου εκεί ανάμεσα στις γιορτές – , και κατά πάσα πιθανότητα στις 27 του μήνα.

Read More

And More