Mariah Carey: Χώρισε από τον δισεκατομμυριούχο μετά τον καβγά στην Ελλάδα – Όλη η αλήθεια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Mariah Carey από τον ζάμπλουτο 48χρονο αγαπημένο της James Parker! Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί, έκαναν διακοπές μαζί το καλοκαίρι στην Ελλάδα και έδειχναν να είναι full in love…

Τα φαινόμενα όμως, απατούν καμιά φορά… Σύμφωνα με το περιβάλλον του πλούσιου επιχειρηματία, εκείνος αποφάσισε να διακόψει τη σχέση τους για δυο σημαντικούς λόγους. Πρώτον γιατί η Μariah έκανε τεράστιες σπατάλες ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια και δεύτερον γιατί διαφωνούσε με το νέο reality στο οποίο η τραγουδίστρια θα έβγαζε στη φόρα όλες τις λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής.

Ωστόσο, η πλευρά της Mariah Carey, λέει άλλα… Σύμφωνα με το περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι δυο τους έχουν να ειδωθούν από το Σεπτέμβρη που έκαναν την κρουαζιέρα τους στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έκαναν ένα μεγάλο καβγά και αυτός οδήγησε στο οριστικό τέλος της σχέσης. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, οι σπατάλες της Mariah δεν ήταν η αιτία του χωρισμού, αλλά η βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της. Φήμες τον θέλουν να εμπλέκεται και σε ένα άσχημο περιστατικό με την βοηθό της Mariah – για το οποίο δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές λεπτομέρειες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μετά τον έντονο διαπληκτισμό στην Ελλάδα, οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

Σατανική σύμπτωση είναι πως πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό για φέτος, μιας και η Lindsay Lohan, χώρισε τον πάμπλουτο αρραβωνιαστικό της μετά το ταξίδι στη Μύκονο.

Read More

And More