Big Brother: “Λύγισε” ο Παναγιώτης Βαρουξής – “Πρέπει να πάρω μια απάντηση! Θέλω να ξέρω αν είναι καλά” Video

Κρυφά στο σπίτι του Big Brother βρίσκεται ήδη από την πρώτη ημέρα ο Παναγιώτης Βαρουξής, ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου. Οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλάβει ότι είναι δύο, με τα δυο αδέρφια να παίζουν το μικρό τους παιχνίδι. Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησε από καρδιάς στον “Μεγάλο Αδερφό”. Ο νεαρός παίκτης του reality δήλωσε στον Big Brother ότι έχει ανάγκη να μιλήσει στους γονείς του, να μάθει αν είναι καλά, καθώς δεν πρόλαβε ούτε εκείνος ούτε ο Χρήστος να τους αποχαιρετήσει…

“Ήθελα να σου μιλήσω σαν αδερφός, χθες ήμουν μέσα στο δωμάτιο και ο Χρήστος έξω. Χθες ήμουν σε κάποιες σκέψεις, ίσως φαίνεται στα μάτια μου, ήθελα να μάθω αν οι γονείς μου είναι καλά. Έλεγα δεν θα κλάψω! Θέλω να πάρω μια απάντηση, ένα ναι πως είναι καλά γιατί δεν πρόλαβα να τους αποχαιρετήσω. Ούτε στο live μίλησα ούτε και ο Χρήστος μίλησε μαζί τους. Δεν είναι ακριβώς ότι μου λείπουν, γιατί ήμουν και στρατό και σπούδαζα, απλά δεν έχω την επικοινωνία. Οι γονείς μου για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε έχουν κάνει τα πάντα για μας. Αυτό δεν θέλω να το δείξεις στην τηλεόραση, ούτε για να με λυπηθούν, απλά ήθελα να σου το πω» ανέφερε βουρκωμένος ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης έστειλε απευθείας στην κάμερα ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στους γονείς του: «Τόσα χρόνια δίνατε σε εμάς και αφήνατε πίσω τις υποχρεώσεις σας».

Read More

And More