Mετά τον πριγκιπικό, 3 ακόμα -τύπου royal- γάμοι! Όλες οι λεπτομέρειες!

Το Σάββατο 14 Μαΐου, στο Long Island της Νέας Υόρκης, o δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ και το μοντέλο Τζένιφερ Στάνο παντρεύτηκαν ύστερα από δυο χρόνια σχέσης. Το μυστήριο μεταδόθηκε live από το battlecam.com -το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία- και οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τα 300 άτομα. Ανάμεσά τους οι δύο γιοι του Άλκη από τον πρώτο του γάμο με την Έμμα ΜακΆλιστερ, με την οποία χώρισαν πριν από δύο χρόνια.

Το σκηνικό, σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πρώτο θέμα”, παρέπεμπε σε glam παραμύθι αφού το μυστήριο τελέστηκε σε έναν εντυπωσιακό πύργο περικυκλωμένο από πράσινο και το νυφικό που φόρεσε η Τζένιφερ ήταν από το κατάστημα Kleinfeld bridal και έφερνε την υπογραφή της Prina Tornai.

Μάλιστα κάποιοι είπαν πως η αξία του ξεπέρασε τα 30.000€! Οι παράνυφοι φορούσαν μακριές τουαλέτες σε μοβ χρώμα, ενώ και ο στολισμός του εξωτερικού χώρου της εκκλησίας ήταν σε μοβ τόνους για να ταιριάζουν με τα φορέματα των παράνυφων. Ο εσωτερικός, από την άλλη, ήταν σε πιο απαλά ροζ χρώματα.

Οι προσκλήσεις του γάμου έγραφαν: “Όταν συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής με κάποιον, τότε θέλετε το υπόλοιπο της ζωής σας να ξεκινήσει σύντομα” και οι βέρες στο εσωτερικό τους είχαν αναγραφόμενο το τραγούδι που χόρεψαν ο Άλκης και η Τζένιφερ πρώτη φορά, αλλά και την ημερομηνία του γάμου τους.

Το αμάξι που βλέπεις, αξίας 300.000€, είναι το δώρο του γαμπρού στη νύφη!

Ένα άλλο ζευγάρι, ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Δάκη Ιωάννου, Στέλιος, και η Λήδα Χατζηνικολάου, μετρούν 2 χρόνια σχέσης και πρόκειται στις 9 Ιουλίου να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Κέρκυρα! Μάλιστα, οι καλεσμένοι πρόκειται να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 500. Ο γαμπρός θα κάνει το bachelor party του, στο Λας Βέγκας το οποίο θα διαρκέσει μία εβδομάδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνο το βράδυ, ο ουρανός πάνω από τη βίλα του Δάκη στην τοποθεσία Κομμένο, θα φωτιστεί με χιλιάδες πυροτεχνήματα και η νύχτα θα γίνει μέρα, ενώ ταυτόχρονα, στον κόλπο κάτω από τη βίλα, δεκάδες φωταγωγημένες θαλαμηγοί θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Τέλος, στις 2 Ιουλίου παντρεύεται ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την πανέμορφη ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ, που έχει νοτιοαφρικανική καταγωγή, αλλά σουηδική εμφάνιση. Εκείνος είναι 52 ετών κι εκείνη 32, μια αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας, η οποία όμως, δεν είναι και τρανταχτή μιας και η Σαρλίν ντύνεται αρκετά συντηρητικά, ενώ ο Αλβέρτος μικροδείχνει και η σχέση τους μετρά μια ολόκληρη δεκαετία.

Εκείνη δήλωσε για τον μέλλοντα σύζυγό της: ”Είναι τέλειος για μένα από κάθε άποψη. Τον σέβομαι και τον καταλαβαίνω”, ενώ εκείνος με τη σειρά του: ”Κοντά της βρίσκω γαλήνη κι ολοκλήρωση. Θαυμάζω την ακέραια προσωπικότητά της, την οποία στηρίζει στις αξίες του αθλητικού πνεύματος.”

Read More

And More