Δ. Καμπούρη: Έχασε τα 14 κιλά της εγκυμοσύνης της! Τι λέει στο TLIFE

Φορώντας ένα girly κόκκινο φορεματάκι και έχοντας αφήσει κάτω ανέμελα τα μαλλιά της η Δέσποινα Kαμπούρη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Fashion Νight Οut. Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από ένα μήνα περίπου έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, φαίνεται πως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι ιδιαίτερα κομψή και γοητευτική.
Η γλυκιά μανούλα μίλησε στο TLIFE για τα κιλά που έχασε μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας και τόνισε ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια εξαντλητική δίαιτα για να επιστρέψει στο αρχικό της βάρος.
“Είχα πάρει 18 κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει τα 14. Μου έχουν μείνει ακόμη τέσσερα κιλάκια που πρέπει να χάσω για να επιστρέψω στο φυσιολογικό μου βάρος”, είπε και πρόσθεσε: “Για να πω την αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια δίαιτα για να χάσω τα κιλά. Πιστεύω ότι η φύση φροντίζει από μόνη της και όταν μια γυναίκα βγαίνει από το μαιευτήριο έχει ήδη χάσει πολλά από τα κιλά της εγκυμοσύνης”.

Παράλληλα, η Δέσποινα ανέφερε πως δεν είχε κάποιο περιορισμό στη διατροφή της και ότι τρώει τα πάντα εκτός από κρέας, γιατί είναι χορτοφάγος. “Τρώω τα πάντα εκτός από κρέας. Δεν μου έχει λείψει κάτι, θα φάω μέχρι να χορτάσω. Το μόνο που έχω στερηθεί λίγο είναι το κάπνισμα, που δεν επιτρέπεται στο θηλασμό”, είπε.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Δέσποινα έχει ομορφύνει πολύ μετά την εγκυμοσύνη και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για να χάσει αυτά τα τέσσερα τελευταία κιλάκια.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More