Ε. Φουρέιρα στο TLIFE: Δεν έχω facebook και Twitter. Μην πιστεύετε τίποτα!

Η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει απαντήσει ποτέ σε θέματα που την αφορούν μέσω facebook και twitter, γιατί απλά δεν έχει! Η εταιρεία της μάλιστα θα κινηθεί νομικά για να κλείσουν τα ψεύτικα profil

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για τις παλαιότερες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα που έφερε στο φως κυριακάτικη εφημερίδα .

Πρόσφατα μάλιστα γράφτηκε, ότι η τραγουδίστρια έκανε σχόλια για τις φωτογραφίες αυτές, μέσα από το Twitter της, και το προφίλ της στο facebook!

Όπως είπε στο Tlife η Ελένη, όχι μόνο δεν σχολίασε τίποτα από όλα αυτά αλλά δεν έχει προσωπικό προφίλ, ούτε στο facebook ούτε στο twitter! Σας παρακαλώ μην πιστεύετε τίποτα”!

Το γεγονός επιβεβαιώνει στο TLIFE και η δισκογραφική εταιρεία της νικήτριας του “just the two of us”. H Ελένη δεν έχει προσωπικο προφίλ ούτε στο facebook ούτε στο twitter. Αρα ότι υπάρχει είναι ψεύτικο εκτός από το επίσημο page της που χειρίζεται η εταιρεία της και μάλιστα έχει 45.000 θαυμαστές! Η εταιρεία της Ελένης θα κινηθεί νομικά προκειμένου να κλείσουν όλα τα παράνομα προφιλ της Ελένης Φουρέιρα από τα sites κοινωνικής δικτύωσης.

Read More

And More