Ε. Μελέτη – Δ. Νομικού: Απόλαυσαν την Β. Καγιά σε ρόλο τραγουδίστριας! Δες φωτογραφίες

Σε ένα ρόλο – έκπληξη απόλαυσαν χθες το βράδυ στο Κολωνάκι την Βίκυ Καγιά οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz. Η Βίκυ πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε στη σκηνή του Cabaret και η Δούκισσα Νομικού με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκαν εκεί για να την χειροκροτήσουν.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε χθες το βράδυ στο Cabaret που τραγουδούν οι Melisses όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”. Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή και στηρίζει πολύ το νεανικό group.

Ακόμη, στο Κολωνάκι βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο που κάνει απόψε πρεμιέρα στον Ant1 με την εκπομπή “Laugh Attack” έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Από την παρέα τους δεν έλειψε και η Ελεονώρα Μελέτη που είναι από τους συχνούς θαμώνες του Cabaret.

Όσο για την Βίκυ Καγιά, αξίζει να αναφέρουμε ότι έφθασε από νωρίς για να προετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη σκηνή. Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης.

Δες φωτογραφίες:


Ελεονώρα Μελέτη


Νατάσα Θεοδωρίδου


Δούκισσα Νομικού


Ελεονώρα Μελέτη, Βίκυ Καγιά, Δούκισσα Νομικού


Η Βίκυ Καγιά στη σκηνή


Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη


Δούκισσα Νομικού και Παναγιώτης Χατζηδάκης

Read More

And More