H μακάβρια ανάρτηση του Wikipedia για τον Σάκη Ρουβά!

Μια μακάβρια “γκάφα” που αφορά τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά φαίνεται πως έκανε η παγκόσμια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Γεμάτοι έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πως για την αγγλική έκδοση της Wikipedia, o γνωστός τραγουδιστής έχει πεθάνει από τις 24 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που υπάρχει στην Wikipedia για τον Σάκη Ρουβά αναφέρονται στοιχεία για τη γέννησή του, την καταγωγή, τη ζωή και την καριέρα του, αλλά μέσα σε όλα αναγράφεται και η ημερομηνία θανάτου του.

Βέβαια, η συγκεκριμένη πληροφορία είναι πέρα για πέρα ψευδής, αφού ο γνωστός τραγουδιστής χαίρει άκρας υγείας και αυτήν την περίοδο κάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του. Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτη του γνωστού τραγουδιστή που μας διαβεβαίωσε πως πρόκειται για κάποιο λάθος που θα διορθωθεί άμεσα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Wιikipedia, είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, που βασίζεται στην εθελοντική συνεισφορά και δίνει με εύκολη πρόσβαση στους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να μπουν και να προσθέσουν, αλλά και να αλλάξουν στοιχεία!
Εμείς, πάντως, ελπίζουμε να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο μακάβριο λάθος…

Read More

And More