H Χρύσπα με μαγιώ στην παραλία μετά τα κιλά που έχασε! Ποια διατροφή ακολουθεί;

Η Χρύσπα συνδυάζει τις διακοπές της με τη δουλειά και είναι πιο ανέμελη από ποτέ! Μετά από κάποιες ξένοιαστες μέρες στη Μύκονο βρέθηκε στην Αίγινα όπου την πετύχαμε κι εμείς και μας μίλησε για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της αλλά και τα fitness μυστικά της!

Για τις διακοπές της: Βρίσκομαι στην Αίγινα! Πριν μια εβδομάδα ήμουν στη Μύκονο. Συνδυάζω τις διακοπές με τη δουλειά μου! Βρίσκω την ευκαιρία σε διάφορες εμφανίσεις που κάνω στην Κύπρο ή σε νησιά, να κάνω παράλληλα και τις διακοπές μου! Στη Μύκονο ήμουν μόνο για διακοπές!

Είναι μαζί της ο σύζυγός της, Παναγιώτης Νικολάου; Όχι, εκείνος είναι στη Θεσσαλονίκη και δουλεύει! Τιμωρία! (γέλια)

Σκέφτεται να κάνει παιδάκι; Όχι ακόμη! Είμαι κι εγώ παιδάκι για παιδί! Είναι λίγο νωρίς…

Η Χρύσπα όπως είχε εξομολογηθεί στο TLIFE είχε χάσει 7 κιλά! Συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της; Συνεχίζω κανονικά να προσέχω τη διατροφή μου.

Γυμνάζεται; Γυμναστική δεν έχω σταματήσει να κάνω αλλά έχω “χαλαρώσει’ λίγο το πρόγραμμα λόγω καλοκαιριού! Συνήθως κάνω spinning πολύ, personal training και pilates! Τώρα το καλοκαίρι όμως κάνω πολλά μπάνια, κολυμπάω!

Επαγγελματικά: Μόλις βγήκε το καινούριο μου τραγούδι που είναι μια συνεργασία με τον Bo και λέγεται “Είσαι αστέρι”! Το αφιερώνω σε όλες τις γυναίκες!

Ας ακούσουμε την αφιέρωση της Χρύσπας

Έχει κλείσει για τον χειμώνα δουλειά; Όχι, ακόμη είναι νωρίς. Άλλωστε τα μηνύματα που έχουμε λάβει φέτος το καλοκαίρι για τα οικονομικά θέματα, είναι να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις επιλογές μας πια.

Η Χρύσπα στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο!

Read More

And More