Η Δ. Καμπούρη αγκαλιά με το μωρό έξω από το μαιευτήριο! Δες φωτογραφίες

Την Κυριακή το μεσημέρι, η μαμά -πλέον- Δέσποινα Καμπούρη, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Ρέα. Η γλυκειά παρουσιάστρια -που φορούσε ένα όμορφο, ροζ φορεματάκι κι ένα κολιέ που έγραφε ”mummy”- και ο σύντροφός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης, έλαμπαν από χαρά, αφού πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους στιγμές μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα στην κατοικία τους.

Ο Βαγγέλης ήταν εκείνος που κρατούσε την μικρή σε μάρσιπο στην αγκαλιά του και η Δέσποινα, καθόλη τη διάρκεια που άστραφταν τα φωτογραφικά φλας κι έδινε συνέντευξη, δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από την μικρή. Δίπλα τους μάλιστα, βρίσκονταν οι συγγενείς τους, που βοηθούσαν με τη συγκέντρωση των δώρων στα αυτοκίνητα.

Έντονα συγκινημένη με τον ερχομό της κορούλας της και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η Δέσποινα ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της ψυχής της όλους εκείνους που της έστελναν αυτές τις ημέρες ευχές, μέσω γραπτών μηνυμάτων ή σχολίων στο Twitter της, εκείνους που την επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο, καθώς και όλους τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς -για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους- που μια μέρα σαν κι αυτή, περίμεναν εκείνη και την μπέμπα να κατέβουν από το δωμάτιο.

Τέλος, μπαίνοντας στο μαύρο τζιπ που περίμενε την ίδια, τον Βαγγέλη και την μικρή, έστειλε ένα ακόμα φιλάκι και μας χαιρέτησε όλους ευχόμενή μας τα καλύτερα!

Η ίδια δήλωσε μόλις βγήκε στον προαύλιο χώρο του μαιευτηρίου: ”Η ζωή μου από την Τετάρτη έχει αλλάξει ριζικά, 100%. Νιώθεις ότι από εδώ και πέρα έχεις την ευθύνη της ζωής ενός ανθρώπου, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη. Θέλω να τη χαζεύω συνέχεια, να τη βλέπω να είναι καλά. Ο γιατρός όλες αυτές τις ημέρες έχει κάνει τα πάντα για εμάς, είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου! (γέλια) Με βοήθησε πάρα πολύ κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη, είχα μεγάλο φόβο, αλλά ο γιατρός μου με βοήθησε να τα ξεχάσω και να τα ξεπεράσω όλα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλα πήγα κατ’ ευχήν! Όλες οι μαίες, επίσης, από το πρώτο λεπτό, βρίσκονταν στο πλευρό μου 24 ώρες το 24ωρο. Τους χρωστάω πάρα πολλά.

Όταν πρωτοαντίκρυσα την μικρή δεν είχα λόγια, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήθελα μόνο να την βλέπω, να τη φιλάω, να τη χαϊδεύω. Είχα αυτή την περιέργεια να την γνωρίσω, να δω πώς είναι αυτό το πλάσμα που είχα τόσο καιρό μες στην κοιλιά μου. Ήταν φοβερό το συναίσθημα! Αυτές τις ημέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου, ήθελα συνέχεια να την κοιτάω -ακόμη και στον ύπνο της. Να ακούω την αναπνοή της, να τη μυρίζω, να κοιμόμαστε αγκαλιά. Ελπίζω μόνο να μην την κακομάθω. (γέλια) Θα τη βαφτίσουμε Έλενα -Ελένη λένε τη μαμά του άντρα μου. Όταν έρθει η ώρα, θα δούμε αν θα κάνουμε τη βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.

Η μικρή έχει πάρει χαρακτηριστικά κι από τους δυο μας, αλλά ξέρεις, τα μωράκια αλλάζουν, οπότε περιμένω να δω σε ένα με δύο μήνες προς τα πού γέρνει… (γέλια) Νομίζω πάντως, ότι έχει πάρει τα μάτια μου και το στόμα του Βαγγέλη… Το’ χω αντιληφθεί ότι είμαι μητέρα τώρα και θα το καταλάβω πιο έντονα τις επόμενες ημέρες!”.

Ο γιατρός της Δέσποινας, κύριος Κoσμάς Βρυώνης, ανέφερε με τη σειρά του σχετικά με την μικρή: ”Είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που έχει τη γλύκα της Δέσποινας και τη φυσιογνωμία του Βαγγέλη. Εύχομαι να πάρει και τα ψυχικά τους χαρίσματα, γιατί είναι εξαιρετικοί και οι δύο. Ο τοκετός είναι μια μεγάλη συγκίνηση, αλλάζουν τα συναισθήματα. Εύχομαι να είναι καλότυχο και να τη χαίρονται!”

Δες φωτογραφίες του Tlife!

Εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει η μικρή, να είναι καλότυχη και πάντα υγιής!

Read More

And More