Η Τάμτα έγινε κουμπάρα! Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Η Τάμτα, που μας ξάφνιασε με την νέα της κόμμωση την ημέρα θετικής ενέργειας, έγινε κουμπάρα στον γάμο της Σοφίας Στρατή και του εκλεκτού της καρδιάς της, Αντώνη Δόμινου! To TLIFE, που πρώτο σε είχε ενημερώσει για το ευχάριστο αυτό γεγονός, βρέθηκε στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, όπου η Σοφία και ο Αντώνης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας και το ζευγάρι, που μετρά ήδη 8 χρόνια σχέσης και γνωρίστηκε μέσω κοινής δουλειάς, δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτα, τη συγκίνηση και την ευτυχία του! Δίπλα βέβαια, στη Σοφία και τον Αντώνη, ήταν η Τάμτα, που άλλαξε τα στέφανα μαζί με τον Μιχάλη Μόσχο! Η γνωστή τραγουδίστρια λαμπερή όπως την έχουμε συνηθίσει, κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά φυσικά δεν έκλεψε την παράσταση από την νύφη!

Η Σοφία Στρατή έλαμπε μέσα από το λευκό και ρομαντικό της νυφικό, ενώ τα μαλλιά της -σε καστανή απόχρωση πλέον- ήταν πιασμένα κι έτσι τονίζονταν καλύτερα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Νιώθω πολύ όμορφα! Είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή μου’‘, ανέφερε η Σοφία, ενώ ο Αντώνης συμπλήρωσε: ”Επιτέλους, παντρευτήκαμε! Περιμέναμε πολλά χρόνια… Το περιμέναμε κι οι δυο πολύ!”. Η Τάμτα, που πρώτη φορά αναλαμβάνει να αλλάξει τα στέφανα σε ζευγάρι, δήλωσε: ”Nα ζήσουν και να τους χαιρόμαστε. Τους αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Ο Αντώνης με τους κουμπάρους

Ο Αντώνης κι η Σοφία

Η Ελισσάβετ Σπανού

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με τον Ησαΐα Ματιάμπα

Ο Γιάννης Βαρδής με τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Kαι μία φωτογραφία από το κόψιμο της τούρτας, που ανέβασε στο twitter ο κουμπάρος τους Μιχάλης Μόσχος.

Δες το βίντεο

Read More

And More