Τα top 10 make over του 2013! Ψήφισε την αγαπημένη σου μεταμόρφωση!

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της! Και εδώ στο TLIFE ο ένας χρόνος μεταφράζεται σε 45 plus make over, ή με άλλα λόγια 90 διαφορετικές ιδέες για make up και μαλλιά! Οι αναγνώστριες δήλωσαν συμμετοχή και έπειτα ήρθαν στο studio του TLIFE για να γνωριστούμε από κοντά και να τους δώσουμε ιδέες για να ανανεώσουν το μακιγιάζ και το χτένισμά τους. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα δικά μας 10 αγαπημένα make over, ή με άλλα λόγια 10 αναγνώστριες που ήρθαν άλλες και έφυγαν άλλες! Πιο λαμπερές, πιο όμορφες, πιο ανανεωμένες και κυρίως πιο χαρούμενες. Εσένα ποια μεταμόρφωση σε ενθουσίασε περισσότερο; Δες και ψήφισε!

Λία Αδάμου

Όνομα: Λία Αδάμου
Ηλικία: 18χρονών
Ιδιότητα: Μαθήτρια 3ης λυκείου

Τι μας είπε: “Τα μαλλιά μου δεν τα πιάνω ποτέ πάνω και προτιμάω το extreme make-up με smokey eyes και έντονο κραγιόν! Το πρωί πηγαίνω σχολείο οπότε δεν βάφομαι!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Μαρία Λάλα

Όνομα: Μαρία Λάλα
Ηλικία: 18 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Βιολογίας

Τι μας είπε: “Δεν μου αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ και προτιμώ πάντα τις πιο γήινες αποχρώσεις. Όσον αφορά τα μαλλιά μου, δεν τα φτιάχνω ποτέ. Πάντα τα λούζω και τα αφήνω φυσικά. Ήρθα στο TLIFE γιατί θα ήθελα να μάθω νέες προτάσεις και τρόπους περιποίησης του εαυτού μου!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Βίκυ Σουγλέρη

Όνομα: Βίκυ Σουγλέρη
Ηλικία: 18 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια

Τι μας είπε: “Προτιμώ το φυσικό μακιγιά με έντονα χρώματα στα χείλη. Τα μαλλιά μου τα αφήνω συνήθως όπως τα βλέπετε, φυσικά, και άλλοτε μου αρέσει να κάνω ρομαντικά κοτσιδάκια. Δήλωσα συμμετοχή στο make over γιατί θέλω να μου προτείνετε και διαφορετικούς τρόπους να κάνω μακιγιάζ, ειδικά όταν βγαίνω”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Κατερίνα Σταματόγιαννη

Όνομα: Κατερίνα Σταματόγιαννη
Ηλικία: 23 ετών
Ιδιότητα: Παιδαγωγός
Τι μας είπε: “Στην καθημερινότητά μου επιλέγω πάντα το natural look ενώ τα βράδια μου αρέσει να τονίζω τα μάτια και τα χείλη μου. Δήλωσα συμμετοχή στο make over γιατί ήθελα την συμβουλή των ειδικών για το πώς να κάνω τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου στις καλοκαιρινές μου εξόδους!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Δήμητρα Μπάλκα

Όνομα: Δήμητρα Μπάλκα
Ηλικία: 23 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Ιατρικής
Τι μας είπε: “Δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τις τάσεις και στην καθημερινότητά μου είμαι πολύ απλή. Τόσο που… δεν βάφομαι! Δήλωσα συμμετοχή στο make over για την εμπειρία!

Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Ζωή Κουτσοσπύρου

Όνομα: Ζωή Κουτσοσπύρου
Ηλικία: 27 ετών
Ιδιότητα: Απόφοιτος Δημοσίων Σχέσεων
Τι μας είπε: “Δήλωσε συμμετοχή στο make over για την εμπειρία αλλά και γιατί ήθελα να δοκιμάσω διαφορετικά στιλ. Γενικότερα, μου αρέσει να πειραματίζομαι με κάθε ευκαιρία!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Κατερίνα Πάλλη

Όνομα: Κατερίνα Πάλλη
Ηλικία: 35 ετών
Ιδιότητα: Ιδιωτική υπάλληλος
Τι μας είπε: “Μου αρέσει πολύ το μακιγιάζ και πειραματίζομαι αρκετά πρωί και βράδυ, ανάλογα το πρόγραμμα. Τα μαλλιά μου είναι αυτά που με παιδεύουν κάπως γιατί είναι ατίθασα και φριζάρουν. Δήλωσα συμμετοχή στο make over γιατί ήθελα να δω το αποτέλεσμα της παρέμβασης ενός επαγγελματία στον καθρέφτη μου!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Θεοδώρα Μπρέγκου

Όνομα: Θεοδώρα Μπρέγκου
Ηλικία: 21 ετών
Ιδιότητα: Σπουδάζει Σεφ Ζαχαροπλαστικής
Τι μας είπε: “Γενικά δεν βάφομαι συχνά λόγω ακμής. Όταν, όμως, πρέπει να βαφτώ προτιμώ το έντονο μακιγιάζ. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα μαλλιά μου. Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες ιδέες για χτενίσματα ώστε να δείχνω εντελώς διαφορετική!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Αρετή Καρβούνη

Όνομα: Αρετή Καρβούνη

Ηλικία: 21 ετών
Ιδιότητα: Φοιτήτρια Μαθηματικού
Τι μας είπε: “Δεν πολυκάνω μακιγιάζ παρά μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Δεν μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ. Προτιμώ εκείνο που σε κάνει να δείχνεις όμορφη χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπό σου”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Γιούλα Σαμαρά

Όνομα: Γιούλα Σαμαρά
Ηλικία: 50 ετών
Ιδιότητα: Πολιτικός μηχανικός
Τι μας είπε: “Τα πρωινά δεν κάνω καθόλου μακιγιάζ ενώ τα βράδια φωτίζω ελάχιστα τα χείλη μου με lip gloss. Δήλωσα συμμετοχή στο make over γιατί παρακολουθώ το TLIFE, μου αρέσει πολύ και ήθελα να πάρω μερικές σωστές συμβουλές από τους ειδικούς!”
Δες την μεταμόρφωση βήμα προς βήμα εδώ

Read More

And More