Μόνο στο TLIFE: Τι συμβολίζουν τα τατουάζ των αγαπημένων μας celebrities;

Τι συμβολίζουν τα αρχικά ”Ν”, ”Α” και ”Χ”, που κοσμούν την πλάτη της Νατάσας Θεοδωρίδου και τι το αστεράκι που έχει η Αγγελική Ηλιάδη στο δεξί της χέρι; Γιατί το ”Θηρίο” έχει τατουάζ σχεδόν σε όλο του το κορμί και ποιος ο συμβολισμός των πεταλούδων που έχει ζωγραφίσει η Μαρία Κορινθίου στον αριστερό της καρπό; Γιατί η Εύη και η Μαργαρίτα Δρούτσα έχουν σχεδιάσει από έναν άγγελο στο σώμα τους;

Τα τατουάζ, ή αλλιώς, η δερματοστιξία, είναι μια αρκετά παλιά μορφή τέχνης, που κατακτά όλο και περισσότερο, μεταξύ άλλων, τα αστέρια της διεθνούς και εγχώριας showbiz. Πολλοί είναι εκείνοι που ”ζωγραφίζουν” το κορμί τους ή γράφουν φράσεις, για να εκφραστούν, για να ξεχωρίσουν, γιατί απλά τους αρέσει ή διότι είναι μόδα.

Αν και παλαιότερα τατουάζ έκαναν τα ”κακά” παιδιά και οι ναυτικοί, που συνήθως ζωγράφιζαν στα μπράτσα τους γοργόνες και άγκυρες, εδώ και αρκετά χρόνια, τα τατουάζ αποτελούν την πιο ”in” τέχνη και κοσμούν το κορμί πολλών επωνύμων. Κάποιοι μάλιστα, έχουν μετατρέψει το σώμα τους σε καμβά, ενώ κάθε τόσο βλέπουμε σε νέα, πρωτότυπα σημεία του σώματος, ένα μόνιμο σχέδιο…

H Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, που έχει ”ντύσει” το σώμα πολλών ανθρώπων της showbiz με τατουάζ, αποκάλυψε στο TLIFE τη σημασία κάποιων από αυτά.

”Ο Ηλίας Βρεττός έγραψε τη φράση ”Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”. Το έκανε διότι κινδύνεψε να πεθάνει από ένα πρόβλημα στα νεφρά του όταν ήταν μικρός. Του έμεινε η ουλή που του θύμιζε αυτό το δυσάρεστο γεγονός και ήθελε να το καλύψει. Μάλιστα, στην αρχή ήθελε να κάνει δύο σαχλαμάρες σχέδια, και τον κρατάγαμε με νύχια και με δόντια όλοι οι φίλοι του, εγώ, η Ναταλία… Είχε πάθει πανικό, όπως παθαίνουν όλοι με τις ουλές, ήθελε να τις σβήσει πάση θυσία και ήταν έτοιμος να κάνει ό,τι να ‘ναι. Τον καθυστερήσαμε περίπου 9 μήνες, την μία του έλεγα ότι μου έκλεψαν τη μηχανή, μετά ότι χάλασε η μηχανή και άλλα τέτοια, μέχρι να βρούμε κάτι ωραίο!”

”Η Ναταλία Γερμανού έχει κάνει ένα ροζάριο στο σβέρκο, ένα αστεράκι στα δάχτυλα του δεξιού χεριού, ένα στον γοφό της που έχει να κάνει με τον μπαμπά της, όπως και στον καρπό της, όπου έχει γράψει Φρέντι. Της αρέσουν πάρα πολύ οι σταυροί. Για εκείνη, εκτός από το ότι τους θεωρεί όμορφους, της προσφέρουν και προστασία. Αν θέλεις να ευχαριστήσεις την Ναταλία για κάτι, δώσε της σταυρό”.

”Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει στην λεκάνη της, την ημερομηνία γεννήσεως του γιου της, με φτερά κι ένα φωτοστέφανο, στην ωμοπλάτη της αστέρια και δίπλα σε κάθε αστέρι ένα μονόγραμμα από μέλη της οικογένειάς της, στον ένα καρπό τα αρχικά του γιου της – το οποίο στο ίδιο χέρι, ακριβώς ίδιο μέγεθος και στυλ έχει κάνει και ο Θοδωρής Μαραντίνης – και στο άλλο χέρι έναν σταυρό με φτερά αγγέλου, για προστασία”.

”Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει στο αριστερό του χέρι, από την μέσα μεριά έχει μία παρτιτούρα με το κλειδί του Σολ και αστεράκια, που το καθένα συμβολίζει κι έναν από την μπάντα του. Έχει γράψει επίσης, την λέξη ”Imagine” με τελίτσες, επειδή του αρέσει η λέξη, μιας και ο ίδιος δημιουργεί και λόγω του γνωστού τραγουδιού του Lennon”.

”Ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει γράψει στο στήθος μια φράση στα Ισπανικά, που σημαίνει ”η ευτυχία έρχεται όταν πια μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν”, στην λεκάνη μια αρχαία σφραγίδα, Αγίου, που τον προστατεύει, και έχει κι άλλο ένα στο μέσα μέρος του μπράτσου, ένα αραβικό σύμβολο, που το είχε διαλέξει με την Σοφία όταν ήταν μαζί”.

”Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πεταλούδες στο σβέρκο της, που συμβολίζουν την ίδια και τα παιδιά της κι έχει και καρδούλες στα χέρια της”.

”Η Εύη Δρούτσα έχει κάνει αστεράκια παντού, ακόμα και στο πίσω μέρος του ποδιού, κι ένα αγγελάκι στο δεξί της χέρι. Όλη η οικογένεια ”αγαπάει” τους αγγέλους και θεωρεί ότι είναι ανάμεσά μας και μας προστατεύουν.”

”Η κόρη της, Μαργαρίτα, έχει ένα αγγελάκι που κάθεται πάνω σε ένα σύννεφο και στο χέρι της, εκεί νομίζω που μπαίνει η βέρα, έχει το αρχικό του συζύγου της κι εκείνος έχει το δικό της, στο ίδιο σημείο”.

”Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει ήδη τα ονόματα των δύο πρώτων γιων του και έκανε και το όνομα του γιου του, Άγγελου (σ.σ. Angel) στον ώμο του, ενώ στον καρπό του το αρχικό της συζύγου του”.

”Η Μαρία Σταματέρη έχει μια καρδούλα κόκκινη στο μικρό δαχτυλάκι του δεξιού της χεριού και πιστεύω ότι δεν θα ταίριαζε σε κανέναν άλλο άνθρωπο μία καρδιά, όσο σ’ εκείνη. H ίδια η Μαρία Σταματέρη μας δήλωσε: ”Το έκανα γιατί ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, έφυγε από την ζωή πολύ ξαφνικά και άδικα. Έτσι, έκανα αυτή την καρδούλα για να τον θυμάμαι!”.”

Η Ρεβέκκα τα σαββατοκύριακα παραδίδει σεμινάρια στο ”Dildo Studio” για όσους θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν τατουάζ, στο Παλιό Φάληρο. Το Τηλέφωνό της: 6946280222

Το Θηρίο έχει επίσης, παντού τατουάζ και μάλιστα έχει ανοίξει και το δικό του μαγαζί. Ο ίδιος μεταξύ σοβαρού κι αστείου δηλώνει στο TLIFE, ότι έχει κάνει τατουάζ σε όλα τα σημεία του σώματός του, εκτός από τα απόκρυφα, και αποκαλύπτει ότι ήταν ο πρώτος από τον καλλιτεχνικό χώρο που έκανε στο εξωτερικό σημείο του χεριού του τατουάζ (σ.σ. Θηρίο).

”Το ”Θηρίο”, είναι από τα λίγα τατουάζ στο σώμα μου με συμβολική σημασία. Το έκανα στο ξεκίνημά μου, γιατί ήθελα, την ώρα που κρατάω το μικρόφωνο, να φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είμαι. Σου δηλώνω υπεύθυνα ότι από όσους έχουν το όνομά τους στο συγκεκριμένο σημείο, το έκανα πρώτος. Αργότερα ακολούθησαν πολλοί κι από την παρέα μου και από τον χώρο της hip hop. Δεν είναι μια πρωτοπορία για την οποία πουλάω μούρη, δεν ανακάλυψα και την πενικιλίνη (γέλια)… Επίσης, αυτό που λέει ”Los Touristas” είναι συμβολικό. Eίναι το όνομα της λέσχης με την οποία πηγαίνω ταξιδάκια με τη μηχανή. Γενικά όμως, το τατουάζ για μένα δεν είναι κάτι που απαραίτητα δηλώνει κάτι. Είναι ένα κόσμημα που θα το φοράω για πάντα κι αυτό δεν είναι κάτι που με φοβίζει, αλλά με γοητεύει.”

”Thirio Tattoo”, Λεωφόρος Θηβών 326, Αιγάλεω, Τηλ: 210- 5693964

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απέκτησε πρόσφατα ένα στο δεξί της χέρι με το όνομα του συγκροτήματός της, ”MAMACITA on fire”!

Ο Νίκος Οικονόμου απέκτησε, πριν από αρκετά χρόνια έναν πάνθηρα!

Τα τριανταφυλλάκια του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Το τριαντάφυλλο της Εύης Αδάμ!

Η Άντα Λιβιτσάνου έχει σχεδιάσει στο δεξί της χέρι αστεράκια…

…ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει σχεδόν σε όλο του σώμα διάφορα σχέδια, το καθένα με ξεχωριστή για εκείνον σημασία. Και οι δυο τους μας δήλωσαν ότι το τατουάζ έχει γίνει για πολύ προσωπικούς λόγους και όπως μάλιστα τόνισε ο δεύτερος, ”αν πω τι σημαίνουν, θα έκανα κάτι αντίθετο μ’ αυτά που πιστεύω και τους σκοπούς που τα έχω κάνει”.

Η Mαριάννα Τουμασάτου μας αποκάλυψε ότι έχει τα εξής σχέδια στο σώμα της: ”Έχω ένα σπαθί στον αριστερό αστράγαλο, στον αριστερό μου ώμο έχω δυο καρδιές, η μία με κερατάκια διαβόλου και η άλλη με φωτοστέφανο, δυο τριανταφυλλάκια στην κοιλιά και σκοπέυω να κάνω κι άλλο ένα. Δεν είμαι ακόμα πολύ σίγουρη για το σχέδιο, αλλά θα το κάνω στο σβέρκο μου. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω τι συμβολίζουν, γιατί πραγματικά έχουν λόγο που υπάρχουν και είναι πολύ προσωπικός. Το πρώτο το έκανα πριν από 12 χρόνια και το τελευταίο πριν από 5.”

Τα τατουάζ της Τάμτα

…και του Πέτρου Φιλιππίδη!

Η Μαρία Koρινθίου ανέφερε: ”Στον αυχένα έχω τις μάσκες του θεάτρου, την σάτιρα και την τραγωδία, μαζί με κάποια αστέρια, που συμβολίζουν την αγάπη μου για το θέατρο και στον αριστερό καρπό μου δύο πεταλουδίτσες, το σώμα των οποίων είναι τα αρχικά του Γιάννη και της Ισμήνης και την ημερομηνία που γνωριστήκαμε με τον Γιάννη, 28 – 1 – 2008.”

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τη σειρά του, μας δήλωσε πως κάθε τατουάζ έχει έναν ιδιαίτερο λόγο που βρίσκεται στο σώμα του και πρόκειται για πολύ προσωπικές στιγμές και συμβολισμούς.

O Θοδωρής Ρακιντζής και ο γιος του έκαναν από ένα σπαθί με φτερά κι από κάτω ο ένας το όνομα του άλλου: ”GEO RAK” και ”TEO RAK”.

H Δήμητρα Αιγινίτη έχει αποκτήσει έναν αετό στο δεξί της χέρι, λίγο πιο κάτω από την μασχάλη, μία παπαρούνα στο δεξί της κουτουπιέ, δελφίνια στην πλάτη, τις συντεταγμένες της Σαντορίνης στο αριστερό πόδι και συγκεκριμένα το Ημεροβίγλι και ένα πολικό αστέρι στο αριστερό χέρι.

Η Θέλξη με τη σειρά της μας είπε: ”Έχω την Τίνκερμπελ στο σβέρκο και ακόμα μία νεράιδα στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού. Έχω τρέλα με τις νεράιδες και μάλιστα, η δεύτερη είναι το λογότυπό μου μαζί με τ’ όνομά μου. Η ίδια υπάρχει και στο site μου… Έχω επίσης, τα αρχικά της οικογένειάς μου στο δεξί μου πόδι.” Μιας και την βρήκαμε, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε πού θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες… ”Θα κάνω μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Καναδά…”

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει στον αυχένα της ένα σταυρό, στους καρπούς της ένα μάτι κι ένα αστεράκι κι ένα λουλουδάκι χαμηλά στη μέση της.

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως έχει αποκαλύψει: ”Το tattoo μου το έκανα όταν ήμουν στις Mystique, είναι 3 αστεράκια και συμβολίζει το πώς ξεκίνησα.”

Η Ευριδίκη έχει μια νεράιδα στο ένα χέρι κι ένα λουλούδι στο άλλο, σχέδιο που την βοήθησε να επιλέξει ο Δημήτρης Κοργιαλάς…

…που επίσης, έχει μερικά στο σώμα του!

Η εικόνα του Χριστού που κουβαλάει τον σταυρό, δηλαδή η άνοδος στον Γολγοθά. Είναι γνωστή η πίστη που έχει ο Αντώνης Ρέμος στην θρησκεία αλλά η συγκεκριμένη επιλογή του κρύβει την ανάγκη του να έχει πάνω του κάτι που θα τον βοηθάει να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα στο χέρι με τις λέξεις ευτυχία – όνειρο – επιτυχία κι ένα στο αριστερό της πόδι, που δηλώνει την ζωή, αφού όπως έχει δηλώσει ”σαν άνθρωποι τα πράγματα τα απλά πρέπει να έχουμε”.

H Αγγελική Ηλιάδη έχει ένα αστεράκι στο δεξί της χέρι, ίδιο με εκείνο που είχε στο χέρι του ο Μπάμπης Λαζαρίδης κι έναν ήλιο μ’ ένα φεγγάρι στην πλάτη της. ”Η ζωή μου, ο άγγελός μου, η πνοή μου, ο Θεός μου, ο γιος μου”, είναι το νέο τατουάζ, που διακοσμεί πλέον το λαιμό της από την αριστερή πλευρά ενώ στο ίδιο χέρι – της καρδιάς – πριν από έναν περίπου χρόνο έκανε το όνομα ”Μπάμπης”, που απεικονίζεται πάνω σε πάπυρο και τυλίγεται σε κομποσκοίνι που καταλήγει σε μικρό σταυρό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κάνει ένα τατουάζ με τις μεγάλες αγάπες της ζωής της. Το τατουάζ αυτό, βρίσκεται στην πλάτη της και είναι τρία αρχικά: «Ν», «Α» και «Χ». Δηλαδή, Νατάσα, Ανδριάννα και Χαρά, που είναι οι κόρες της.

H Μάρω Λύτρα λατρεύει τα σπαθιά και κάνει συλλογή από αυτά. Η αγάπη της, όμως, είναι τόσο μεγάλη, που χάραξε στο επάνω μέρος της πλάτης της ένα μαχαίρι, λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να ξορκίσει τους εχθρούς και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί στη ζωή της. Eπίσης, έχει στην πλάτη της ένα κλειδί του σολ, στη γάμπα του αριστερού της ποδιού μια μαργαρίτα και κοντά στον αστράγαλο του δεξιού της ποδιού έναν ήλιο, τον οποίο απέκτησε όταν έκανε τη γυμνή φωτογράφηση για το εξώφυλλο του δίσκου της ”Στη μηχανή του χρόνου”. Έχει όμως, κι ακόμα ένα σε επίμαχο σημείο του σώματός της… μια γατούλα.

Τέλος, το πρώτο τατουάζ του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν ένα ψάρι που είχε κεφάλι σκύλου και συγκεκριμένα του αγαπημένου του. Επίσης, ψηλά στο δεξί του μπράτσο, χάραξε ένα σταυρό, για να ευχαριστήσει τον Θεό για όλα τα καλά που του έχει χαρίσει.

Read More

And More