Ο Π. Πετράκης τραγούδησε για το σύλλογο “Ελπίδα”! Δες φωτογραφίες

Για τα παιδιά του συλλόγου “Ελπίδα” τραγούδησε χθες το βράδυ στην παραλία του Αλίμου ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο γνωστός ηθοποιός από τα “Μυστικά της Εδέμ” έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στη βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργάνωσε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην παραλία του Αλίμου, στο “Ble Azure”, ο γνωστός ηθοποιός ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”,ερμήνευσε με τη λυρική φωνή του επιτυχίες διάσημων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Όλγα Τρέμη, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, ο Σεραφείμ Φυντανίδης και ο Χάρης Τσιμόγιαννης.

Ολα τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα”. Κάθε πρόσκληση ήταν αριθμημένη και έδινε τη δυνατότητα στον κάτοχό της να συμμετέχει -χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση- στην κλήρωση ενός πολύτιμου κοσμήματος, που αφιλοκερδώς έχει προσφέρει το κοσμηματοπωλείο Serkos.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη


Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την Όλγα Τρέμη!


O Σεραφείμ Φυντανίδης και ο Χάρης Τσιμόγιαννης!


O Παναγιώτης Πετράκης στη σκηνή!

Read More

And More