O Tρύφωνας Σαμαράς μιλάει στο TLIFE για τη σύλληψη του Λ. Γαβαλά!

Talk of the town έγινε το Σαββατοκύριακο η σύλληψη του Λάκη Γαβαλά – τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από διασκέδασή του σε νυχτερινό κέντρο! Ο διάσημος επιχειρηματίας και παρουσιαστής του Fab5 αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου με περιοριστικούς όρους.

Το TLIFE ζήτησε από τον Τρύφωνα Σαμαρά, να σχολιάσει τη σύλληψη του συνεργάτη του στην εκπομπή. Ο Τρύφωνας καταρχήν ήθελε να δηλώσει ότι ο Λάκης, είναι ο πιο αγαπημένος τους από τους Fab5!

Όπως φαίνεται από τα όσα είπε ο Τρύφωνας στο TLIFE, αγαπάει και στηρίζει τον Λάκη στη δοκιμασία που περνάει αυτές τις ημέρες..

“Ο Λάκης είναι απο τους πιο αξιοπρεπείςς ανθρώπους και στεναχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ στο Fab5″ . είπε ο Τ. Σαμαράς. ” Είμαστε όλοι σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση…Εύχομαι να το ξεπεράσει το πρόβλημα και ο Λάκης αλλά και όσοι Έλληνες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Εύχομαι η περιπέτειά του να έχει αίσιο τελος”!

Ρωτήσαμε τον Τρύφωνα αν ο Λάκης Γαβαλάς είχε μοιραστεί ποτέ μαζί τους τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μας απάντησε αρνητικά. ” Όχι ο Λάκης ειναι πολυ αξιοπρεπής και εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα”.

Read More

And More