Οι Έλληνες διάσημοι με τους περισσότερους followers στο Twitter – Ποιος έρχεται πρώτος;

Αναμφισβήτητα το twitter στην Ελλάδα έχει πάρει τα πάνω του! Σε αυτό βοήθησε αρκετά και η αύξηση των portals που άρχισαν τη διάδοση των ειδήσεων μέσα από το twitter, είτε πρόκειται για lifestyle θέματα έιτε όχι.

Οι διάσημοι που χρησιμοποιούν το twitter στην Ελλάδα, είναι πάρα πολλοί, σχεδόν όλοι θα έλεγα… Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί!

Εμείς συγκεντρώσαμε τους δέκα πρώτους σε followers, δηλαδή ανάλογα με το πόσος κόσμος τους ακολουθεί για να μαθαίνει τα νέα τους και να συζητάει μαζί τους. Κι ενώ εδώ και καιρό πρώτος ερχόταν ο Σάκης Ρουβάς, τις τελευταίες μέρες έκανε την ανατροπή η Ναταλία Γερμανού και κοντεύει να φτάσει τους 92.000 followers.

Δες τη λίστα των δέκα πρώτων!


Το προφίλ της Ναταλίας Γερμανού με 91.760 followers



Το προφίλ του Σάκη Ρουβά με 89.916 followers



Το προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου με 78.707

To προφίλ της Ελεονώρας Μελέτη με 68.559 followers


To προφίλ του Νίκου Χταζηνικολάου με 58,238 followers



To προφίλ της Πόπης Τσαπανίδου με 56,962 followers



To προφίλ της Έλενας Παπαπρίζου με 56,178



Το προφίλ της Έλλης Κοκκίνου με 55,565 followers



To προφίλ του Θέμη Γεωργαντά με 53,953 followers



To προφίλ της Κατερίνας Ζαρίφη με 47,373 followers

Πολλούς followers έχουν και οι: Καλομοίρα, η Τάμτα, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Τατιάνα Στεφανίδου παρόλο που είναι από τις πιο φρέσκες στην twitter-οπαρέα, η Άννα Βίσση, η Δούκισσα Νομικού, η Τζένη Μπαλατσινού, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και η Δέσποινα Καμπούρη.

Μέσα από το twitter εκφράζονται για όλα! Για τη δουλειά τους, για την εμφάνισή τους, ακόμη και για τα πολιτικά! Κι επειδή ο απλός κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής, δέχονται και μαθαίνουν τις απόψεις τους και πολλές φορές διορθώνονται μέσα από αυτές!

Read More

And More