Nature moments: η σειρά που θα χαρίσει στα μαλλιά μας την λάμψη του ήλιου

Η φύση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί από… την ψυχή σου μέχρι τα μαλλιά σου. Σκέψου το: ένα Σαββατοκύριακο, εσύ με το ποδήλατό σου σε μια βόλτα στην εξοχή και αρκεί να ξεχάσεις όλη την ένταση της εβδομάδας και να υποδεχτείς με διάθεση την επόμενη!

Είχες σκεφτεί, όμως, ποτέ ότι αυτό που μπορεί να κάνει η φύση στην ψυχολογία και την διάθεσή σου μπορεί να το κάνει αντίστοιχα ένα φυσικό προϊόν φροντίδας στα μαλλιά σου; Πώς προέκυψε αυτός ο συνειρμός; Πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο μια ολοκαίνουρια σειρά φροντίδας μαλλιών, η

Nature Moments, η οποία στηρίζει την σύνθεσή της σε 100% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρώματα! Μετά από εντατική χρήση τα μαλλιά είχαν αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα όπως αυτό που έχουν τα φροντισμένα μαλλιά κάτω από τον ζεστό ήλιο, ενώ η υγεία και η όψη τους είχε βελτιωθεί αισθητά όπως συμβαίνει σε εμάς όταν έχουμε μόλις επιστρέψει από μια βόλτα στη φύση.

Nature Moments της Schwarzkopf: θέλω να ξέρω περισσότερα!
Η Nature Moments είναι μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας μαλλιών που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με όλη την τεχνογνωσία και την ασφάλεια που σου προσφέρει το όνομα “Schwarzkopf”! Εδώ θα βρεις πέντε διαφορετικές σειρές, καθεμία εκ των οποίων για διαφορετικές ανάγκες μαλλιών και με διαφορετικά βασικά συστατικά στη σύνθεση. Πιο συγκεκριμένα:




1. Honey Elixir& Barbary Fig Oil για Δύναμη & Θρέψη

To Ελιξίριο του Μελιού είναι ο πολύτιμος θησαυρός της φύσης, γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες, ενώ το Έλαιο Σύκου, πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, παρέχει ευεργετικές ιδιότητες στα μαλλιά. Η θρεπτική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για λεπτάκαι εύθραυσταμαλλιά. Ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας, προσφέρει στα μαλλιά την απαραίτητη θρέψη και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών φθορών.

2. Provence Herbs& Lavender για ΄Ογκο & Πυκνότητα

Εδώ και αιώνες, τα Βότανα & η Λεβάνταχρησιμοποιούνται από τις γυναίκες σε τελετουργίες ομορφιάς. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μαλλιών, προσφέροντας όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά. Η ελαφριά σύνθεσή του με το καταπραϋντικόάρωμα φρεσκάδας είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο απότις ρίζες ως τις άκρες.

3. Succulent Raspberry & Sunflower Oil για Προστασία Χρώματος & Λάμψη
To Succulent Raspberry (Βατόμουρο) είναι ένα από τα πιο γνωστά μούρα που χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα μαλλιά. Το Sunflower Oil,είναι το χρυσό ελιξίριο που προέρχεται από το λουλούδι του ήλιου και είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η περιποιητική σύνθεσή του που προστατεύει το χρώμα είναι σχεδιασμένη για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.Προστατεύει το χρώμα, θρέφει τα μαλλιά και ξαναζωντανεύει την λάμψη.

4. Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil για Επανόρθωση & Ενυδάτωση

Το Έλαιο Argan λέγεται και “υγρό χρυσάφι”, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις στα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε. Το Έλαιο Macadamiaείναι ένα φυτικό έλαιο με ελαφριά υφή, που απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Εδώ και αιώνες, αυτά τα έλαια χρησιμοποιούνται στην περιποίηση μαλλιών, προσφέροντας πολύτιμες επανορθωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η μη λιπαρή, θρεπτική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό της.

5. Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera Κατά της Ψαλίδας
Το Λάδι Ελιάς είναι ένα μυστικό ομορφιάς, γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες του.Η Αλόηείναι ένα από τα πιο πολύτιμα φυτά που μας χαρίζει η φύση και είναιπλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνη Α, C, φολλικό οξύ, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως “πηγή νεότητας”. Η έντονα περιποιητική σύνθεσή του είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Τιθασεύει το φριζάρισμα, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας ψαλίδας.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισέ τα!

Για να ζήσεις και εσύ η ίδια την απόλυτη εμπειρία Nature Moments που σου χαρίζει η Schwarzkopf οργανώσαμε αυτό τον διαγωνισμό! Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και οι έξι στο σύνολό τους τυχερές κερδίζουν:
– 3 ολοκληρωμένες σειρές από τη σειρά Honey Elixir & Barbary Fig Oil
– 3 ολοκληρωμένες σειρές από τη σειρά Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera
Ζήσε κι εσύ τις Nature στιγμές σου και απόκτησε τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ!

Read More

And More