Playmates: Από το στέμμα, ευτυχισμένες στο πλευρό ισχυρών αντρών!

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ”Playmate” της χρονιάς διεξάγεται από το 1997! Από τότε μέχρι και φέτος, ”Playmate” έχουν στεφθεί κατά σειρά οι:

Κάτια Ζυγούλη (1997), Κορίνα Στεργιάδου (1998), Γκρέτα Τσέτη (1999), Φαίη Γεωργακοπούλου (2000), Ιωάννα Λίλη(2001), Χρυσάνθη Ντάφλα (2002), Βιβή Τσιάμη (2003), Ματίνα Γκλιάου (2004), Αναστάσια Περράκη (2005), Βάσω Κολλιδά (2006), Νάταλι Θάνου (2007), Σύλβια Παπαδάκη (2008), Έφη Κυριάκου (2009), Κάτια Δέδε (2010) και Ηρώ Λεγάκη (2011).

Τι πορεία ακολούθησαν όμως, όλες οι παραπάνω με το πέρασμα των χρόνων; Ποιες παντρεύτηκαν και ποιες απέκτησαν παιδάκια; Με τι ασχολούνται τώρα επαγγελματικά;

Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά…

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια ζει ευτυχισμένη δίπλα στον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά εδώ και αρκετά χρόνια. Οι δυο τoυς έχουν αποκτήσει την μικρή Αναστασία και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! Η Κάτια έχει εγκαταλείψει την πορεία της σαν μοντέλο -κάνει επιλεκτικές δουλειές- κι έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της μικρής Αναστασίας! Μετά το διαγωνισμό “Playmate”, η Κάτια δεν δέχτηκε να ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση και αφού ασχολήθηκε με τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες, έκανε στροφή στην υποκριτική.

Kορίνα Στεργιάδου

Η Κορίνα ξεκίνησε ερασιτεχνικά να ασχολείται με το μόντελινγκ το 1997 και το 1998 στέφθηκε Playmate. Ασχολήθηκε για ένα μικρό διάστημα με το τραγούδι και για μία σεζόν εμφανιζόταν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Έλλη Κοκκίνου, τραγουδώντας pop κομμάτια. Είναι σύζυγος του γνωστού πολίστα, Αντώνη Βλοντάκη και μητέρα τριών παιδιών!

Γκρέτα Τσέτη

Η Γκρέτα Τσέτη ήταν ζευγάρι με τον γνωστό hair stylist Ηλία Ζάρμπαλη, αλλά οι τίτλοι τέλους έπεσαν γρήγορα στη σχέση τους. Πριν από λίγες ημέρες το γνωστό μοντέλο ταξίδεψε στην Κρήτη προκειμένου να φωτογραφηθεί για πασίγνωστο ξενοδοχειακό συγκρότημα, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει εγκαταλείψει το χώρο…

Φαίη Γεωργακοπούλου

Η Φαίη Γεωργακοπούλου κέρδισε κοινό και κριτική επιτροπή το 2000. Στο βιογραφικό της υπάρχουν πολλές διακρίσεις, όπως αυτή για το καλύτερο μοντέλο της Μεσογείου, καθώς και συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως τα διεθνή καλλιστεία “Top Model of The World”. Ακόμη, η Φαίη έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, στο πλευρό του Βασίλη Τσιβιλίκα.

Ιωάννα Λίλη

Η Ιωάννα ύστερα από μία σχέση με τον Στέφανο Ορφανίδη, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μαζί του απέκτησε μία κορούλα, την 4χρονη Μαρία και σε 4 ημέρες θα βαφτίσει και των 9 μηνών γιο της. Έχει αποστασιοποιηθεί από το χώρο του μόντελινγκ και ζει με τον άντρα της ζωής της στη Θεσσαλονίκη.

Χρυσάνθη Ντάφλα

Το 2002 η Χρυσάνθη Ντάφλα κέρδισε τον τίτλο της “Playmate” και εντυπωσίασε το κοινό. Από εκεί και πέρα ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ, ενώ φέτος ντύθηκε νυφούλα και έκανε το γάμο των ονείρων της. Το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας Γιάννης Λούβαρης ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Κηφισιάς, στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στις 16 Απριλίου του 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό στο Μπαλί!

Βιβή Τσιάμη

Εδώ και τρία περίπου χρόνια διατηρεί σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Γιώργο Πρίντεζη και παρόλο που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, δεν εγκαταλείπει τον χώρο του μόντελινγκ.

Ματίνα Γκλιάου

Eίναι η αριστερή εικονοζόμενη. Ακολουθεί η Αναστασία Περράκη, σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσου -έχουν αποκτήσει μία κορούλα- και η Βάσω Κολλιδά, που συμμετέχει στο πάνελ του ”Κους Κους”.

Νάταλι Θάνου

Γεννήθηκε στη Σερβία και πέρα από την αγάπη της στο μόντελινγκ έχει εκφράσει και εκείνη για το τραγούδι. Πρόσφατα μας αποκάλυψε τον γάμο της με τον Δημήτρη Θάνο, που έληξε με αρκετά άσχημο τρόπο, ενώ τώρα υπάρχουν φήμες γύρω από δεσμό της με τον εφοπλιστή, Χάρη Βαφειά.

Σύλβια Παπαδάκη

Η Σύλβια Παπαδάκη ήρθε από τα Χανιά στην Αθήνα, αναδείχθηκε Playmate 2008 κι έκτοτε οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Στο παρελθόν έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι θα σκεφτόταν να κάνει σεξ με γυναίκα, αν αυτή ήταν η Angelina Jolie.

Έφη Κυριάκου

Μία δημόσια εμφάνισή της με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήταν η αφορμή για νέα δημοσιεύματα που έδειξαν όμως, ότι το ζευγάρι είναι πάνω από ένα χρόνο μαζί και απολαμβάνει κάθε στιγμή τον έρωτά του.

Kάτια Δέδε

Δεν σταμάτησε ποτέ να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη, με τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της, ενώ είναι το αγαπημένο κορίτσι της εκπομπής “ΟΛΑ”…

Ώσπου ήρθε η Ηρώ Λεγάκη και τάραξε τα νερά…

Eσένα ποιας η πορεία σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More