Σάκης Ρουβάς: Θα τραγουδήσει στο Κρεμλίνο! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες του. Κάθε φορά βρίσκει ένα τρόπο να κάνει τις live εμφανίσεις του τη μία καλύτερη από την άλλη και οι επαγγελματικές του επιλογές να γίνονται σημείο αναφοράς. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και αυτή τη φορά αφού θα δούμε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, να τραγουδάει στο Κρεμλίνο για την ελληνορωσική φιλία!

Θα ταξιδέψει για ακόμα μία φορά στην Ρωσία και θα αποτελέσει τον head singer σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και έχει ως κύριο σκοπό να προάγει τις σχέσεις Ελλήνων και Ρώσων.

Ο Σάκης, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με Ρώσους καλλιτέχνες έχει θερμό κοινό Ελλήνων ομογενών στη Ρωσία αλλά και Ρώσων ντόπιων fans, θα απογειώσει με το εκρηκτικό του performance και τις επιτυχίες του τη Ρωσία. Να σου θυμίσουμε τη συνεργασία του με τον Philip Kirkorov, με τον οποίο έκανε μια εκπληκτική διασκευή στο κομμάτι “Σε θέλω σαν τρελός”.

Σε αυτό το κομμάτι είδαμε τον Σάκη να τραγουδάει ρώσικα. Κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε και στο Κρεμλίνο της Μόσχας. Στη σπουδαία αυτή τελετή θα δώσουν το “παρών” και Ρώσοι καλλιτέχνες.

Ο χώρος προετοιμάζεται εντατικά για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες παρευρισκομένους που ανυπομονούν και μαζί τους κι εμείς!

Read More

And More