Σάκης Ρουβάς: Το hot υπερθέαμα που όλοι θέλουν να δουν! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το καλοκαίρι αυτό δικαιωματικά του ανήκει! Ο Σάκης Ρουβάς έχει καταφέρει να μονοπωλήσει (και) τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζει στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι ένα μουσικό υπερθέαμα που τα έχει #ola! Ένα πρόγραμμα που θεωρείται η επιτυχία της 10ετίας.

Κρατάει τη διαχρονικότητα της 25ους επιτυχημένης πορείας του ντύνοντάς την όμως με τον πιο σύγχρονο μανδύα της διασκέδασης. Ο Σάκης ξέρει πώς να ενώσει το παλιό με το καινούργιο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα όπου νιώθεις ότι όλα μπορούν να συμβούν!

Το σκηνικό στην παραλία του Αγίου Κοσμά είναι άκρως καλοκαιρινό και όπως αρμόζει στο καλύτερο (summer) club της πόλης. Ένας υπέροχος αισθητικά χώρος, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, σε συνδυασμό με το ξύλο και τη λευκή πέτρα, που μαζί με τους πανύψηλους φοίνικες παραπέμπουν σε εντυπωσιακό θέρετρο.

Ένας ιστορικός χώρος υποδέχτηκε την επιτυχημένη σφραγίδα ενός ακόμα μεγάλου μαγαζιού και το πάντρεμά τους φέρνει περισσότερους από 2.500 κοινού να διασκεδάζουν με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά.

Κάθε βδομάδα sold out αφού αποτελεί και τη νούμερο ένα επιλογή των επωνύμων. Με τις κρατήσεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία και να απαιτούν non stop εμφανίσεις. Με τα social media να μην “χορταίνουν” από τα στιγμιότυπα του προγράμματος.

Το TLIFE σου εξασφάλισε κάποιες αποκλειστικές φωτογραφίες για να σου επιβεβαιώσουμε αυτό που ήδη έχεις καταλάβει. Ο Σάκης είναι η hot πρόταση της νυχτερινής Αθήνας.

Αυτό που θα δεις ή καλύτερα θα ζήσεις, είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Όλοι τραγουδούν και χορεύουν με τις επιτυχίες κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Ο Σάκης για ακόμα μία φορά παρουσιάζει ένα ξεχωριστό concept με εμπνευσμένες διασκευές αλλά και πολλές εκπλήξεις ξεσηκώνοντας το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της live εμφάνισης του που θυμίζει συναυλία. Στο πρόγραμμα έχει ενσωματωθεί και η νέα του επιτυχία “Όλα” που αποτελεί ήδη το soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι του live είναι και το πολυμελές μπαλέτο που χορογραφεί η Chali Jennings.

Μιλάμε, λοιπόν, για ένα μεγάλο μουσικό party με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά και την μοναδική επικοινωνία του με το κοινό. Όλο αυτό μέσα από μία εντυπωσιακή παραγωγή με την επιβλητική σκηνή δεκάδων τετραγωνικών μέτρων και τον υπερσύγχρονο ηχητικό εξοπλισμό, τους δεκάδες φωτορυθμικούς προβολείς, τις εντυπωσιακές LED οθόνες στην πλάτη της σκηνής δύο επιπέδων.

Αν και καμία σκηνή δεν είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει την επιβλητική παρουσία, το πάθος και την ένταση του Sakis!

Μία γεύση από το hot υπερθέαμα μπορείς να πάρεις και από τα παρακάτω βίντεο!

Read More

And More