Σήμερα παντρεύεται το κορίτσι του καιρού του Star! Τι λέει στο TLIFE λίγο πριν το γάμο

Η μεγάλη στιγμή για το κορίτσι του καιρού του Star έφθασε. Σήμερα το απόγευμα η Χριστίνα Παύλου θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ανδρέα Μπέκιο.
Η νεαρή παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island και θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους και τους συγγενείς τους, στην Βάρκιζα.
Το νυφικό της Χριστίνας θα είναι μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ενώ το styling της θα επιμεληθούν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης και τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της θα επιμεληθεί ο Παντελής Τουτουντζής.
Η νύφη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της στη ρομαντική τελετή που έχουν ετοιμάσει. Λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα, μίλησε στο TLIFE για τα πρώτα της συναισθήματα, τις λεπτομέρειες του γάμου και την πρόταση που της έκανε ο Ανδρέας Μπέκιος στη Ρώμη με φόντο την Fontana di Trevi.
Σε λίγες ώρες θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου… Ονειρευόσουν από μικρή την ημέρα του γάμου;
Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας να παντρευτεί τον πρίγκηπα της… και τον δικό μου εγώ, τον βρήκα. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό.

Πες μας λίγες λεπτομέρειες για το γάμο. Σε τι χρώματα θα είναι ο στολισμός; Πώς θα είναι το νυφικό σου;
Ο στολισμός θα είναι στα αγαπημένα μου χρώματα, ροζ , λιλά και άσπρο. Επίσης, έχω αδυναμία στα λίλιουμ, οπότε φρόντισα να ομορφύνω το χωρο με αρκετά απο αυτά. Το νυφικό μου το έχει σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος… και τις λεπτομέρειες θα τις δείτε στο γάμο! Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω πολλά για το συγκεκριμένο, γιατί παραμονεύει και ο γαμπρός… (γέλια)
Πώς έγινε η πρόταση γάμου; Συγκινήθηκες;
Η πρόταση γάμου έγινε στη Ρώμη, μπροστά στην Fontana di Trevi! Καταλαβαίνεις πόσο συγκινητικό ήταν αυτό. Τι πιο ιδανικό από το να είναι απέναντί σου ο άνθρωπος σου; Μπορείς να αρνηθείς; Δεν νομίζω!

Είναι στα άμεσα σχέδιά σας να αποκτήσετε ένα παιδάκι;
Το τελευταίο διάστημα, οι ρυθμοί στους οποίους κινούμαστε είναι τρελοί… Κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι η οργάνωση του γάμου, δεν μας έχουν επιτρέψει να το σκεφτούμε. Σίγουρα ένα παιδί ολοκληρώνει μια σχέση και είναι κάτι το οποίο το θέλουμε και οι δυο πάρα πολύ.
Ποιος θα γίνει κουμπάρος σας;
Έχουμε δυο κουμπάρους. Από την πλευρά μου είναι μια πολύ καλή μου φίλη και συνάδελφος από το σχολείο που δίδασκα, η Anita Ratheb, και απο την πλευρά του άντρα μου, ο πολύ κοντινός του φίλος ο Νάσος Γουμενίδης.

Υπάρχουν σχέδια για ταξίδι του μέλιτος; Κι αν ναι, θα προτιμούσατε ένα ταξίδι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
Αυτήν τη στιγμή δυστυχώς όχι… Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να ταξιδέψουμε αυτήν τη στιγμή. Αλλά θα το κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία. Τώρα στο ερώτημα Ελλάδα ή εξωτερικό, έχω να σου πω… οπουδήποτε, αρκεί να είμαι μαζί με τον σύντροφό μου!
To TLIFE της εύχεται η ώρα η καλή!

Read More

And More