TLIFE ρεπορτάζ: Συγγενείς της Ε. Παπαρίζου μιλούν για τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Τόνυ!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν πάντα αχώριστοι. Όπου βλέπαμε τον έναν, πάντα περιμέναμε να ξεπροβάλλει κι ο άλλος! Η αλήθεια είναι ότι οι ψίθυροι για χωρισμό ακούγονταν τους τελευταίους 2 μήνες. Όταν όμως κυκλοφόρησε η είδηση κι επιβεβαιώθηκε, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική showbiz.

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι όταν έμαθαν ότι η Έλενα βρίσκεται μόνη της στη Σουηδία και ο Τόνυ ζει μόνος του στο σπίτι τους στη Γλυφάδα, πείστηκαν. Τον Τόνυ τον είδαμε άλλωστε να παραδέχεται τον χωρισμό, λέγοντας ότι το τελευταίο της τραγούδι, “Baby, it’s over” ήταν προφητικό.

Η Έλενα μετά τον θάνατο του πατέρα της πέρασε κατάθλιψη. Βρήκε πολύ δύσκολα ξανά τον εαυτό της. Συγγενείς από την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της και της ίδιας, την Καρδίτσα μίλησαν στο TLIFE.

Στο TLIFE μίλησε ο αδερφός του πατέρα τής Έλενας που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και ζει στο Μουζάκι: “Δυστυχώς έμαθα τα δυσάρεστα για τον χωρισμό… Η Έλενα ερχόταν πάντα με τον Τόνυ στο χωριό, ήταν αχώριστοι. Για γάμο δεν συζητούσαν ποτέ. Όποτε ρωτούσα τον πατέρα της ‘Ελενας τι θα γίνει και πότε θα παντερυτούν εκείνος έλεγε: “Θα τα βρούνε μόνοι τους μωρέ και θα τα κανονίσουν”. Η Έλενα πρώτη φορά μου μίλησε για γάμο πέρυσι τον Ιούλιο. Ήταν ο γάμος του αδερφού της κι εγώ δεν ήμουν πολύ καλά και δεν χόρευα. Εκείνη τότε μου είπε: “Στον δικό μου θείε θα χορεύεις! Δεν θα κάθεσαι!” Για κρυφό γάμο δεν τίθεται θέμα! Δεν ισχύει τίποτα. Η Έλενα βρίσκεται στη Σουηδία με τη μαμά της. Είχαν έρθει και πριν μια εβδομάδα στην Αθήνα. Τώρα επέστρεψαν. Μένει ο αδερφός της στην Αθήνα και η αδερφή της στη Σουηδία. Το φθινόπωρο που μας πέρασε ήρθε στην Καρδίτσα για μια βάφτιση. Εγώ έλεγα ότι για νέοι που είναι έλεγα πολύ άντεξαν. Όλοι χωρίζουν. Βέβαια οι δυο τους ταίριαζαν πολύ! Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι χώρισαν, μου φαίνεται απίστευτο. Η Έλενα θα πλήξει αν ισχύσει κάτι τέτοιο. Νομίζω θα τα ξαναβρούν. Είναι πολλά στη μέση! Έχουν κάνει τόση περιουσία μαζί, χρήματα, σπίτια. Το σπίτι στη Γλυφάδα, το studio, το σκαφάκι που πάνε βόλτες. Όλα μαζί! Το φθινόπωρο ήρθε εδώ στο σπίτι και μιλήσαμε. Δεν είχε έρθει όμως ο Τόνυ τότε! Έλεγε η Έλενα πως δεν έβγαινε από το σπίτι εκείνη την περίοδο. Είχε πολλή δουλειά! Κάτι εγγραφές από την Αγγλία γι’αυτό δεν είχε έρθει… Μετά όμως περίπου τον Μάρτη ήρθαν και μαζί. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ήρθαν εδώ.”

Στο ΤLIFE μίλησε και η θεία της από την Καρδίτσα: “Η Έλενα ερχόταν πολύ συχνά στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι όπου έμενε ο πατέρας της. Έχει και πολλές φίλες εδώ η Έλενα από την παιδική της ηλικία. Με τον Τόνυ ερχόταν πάντα εδώ στο χωριό. Πάντα τους λέγαμε πότε θα παντρευτούν κι εκείνοι απαντούσαν πως δεν είναι ώρα ακόμη… Να τα αποτελέσματα τώρα… Είχε ακουστεί κάτι και για κρυφό γάμο αλλά οι ίδιοι δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ.”

Οι δυο τους έχουν περάσει μαζί μια ολόκληρη ζωή, έχουν μοιραστεί άγχη, αγωνίες, δυσκολίες, αλλά και ευτυχισμένες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες. Ο Τόνυ ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και πάντα τη συμβούλευε και την βοηθούσε, αλλά και η Έλενα μιλούσε με λόγια αγάπης για εκείνον.

Το 2004 οι δυο τους είχαν αποφασίσει να αρραβωνιαστούν. Το χαρμόσυνο γεγονός είχε λάβει χώρα στο σπίτι της Έλενας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου βρίσκεται τώρα. Ωστόσο, η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα έντονη και παρόλο που οι δυο τους κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κυκλοφορούσαν κατά καιρούς, σενάρια για χωρισμό τους.

Ο πρώτος χωρισμός ήρθε αλλά έδωσαν και μια δεύτερη ευκαιρία. Άλλωστε δεν μπορούσε να τελειώσει έτσι εύκολα η σχέση τους. Μαζί έχτισαν μια ολόκληρη ζωή! Τελικά η προσπάθεια δεν απόδωσε τους καρπούς που θα ήθελε το περιβάλλον τους και φυσικά και οι ίδιοι αφού έκαναν την προσπάθεια κι έτσι ξαναμιλάμε για τον χωρισμό τους.

Μήπως τελικά αυτή η σχέση χρειάζεται ένα μεγάλο διάλειμμα και δεν έχει τελειώσει οριστικά; Άλλωστε μπορεί πια να επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη επέκταση στις πληροφορίες. Ίσως όταν περάσει ο καιρός να σκεφτούν αλλιώς. Εμείς τους ευχόμαστε να επικρατήσει αυτό που τελικά θα είναι το καλύτερο γι’αυτούς!

Read More

And More