Το TLIFE στη συναυλία του Π. Μουζουράκη! Εκεί ήταν και η Μ. Σολωμού!

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ και κάτω από το φως του φεγγαριού και την λάμψη των αστεριών, ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή του ανοιχτού θεάτρου του Γαλατσίου για μία μοναδική και ρομαντική βραδιά με πολύ γέλιο και πλάκες. Tην Τρίτη 19 Ιουλίου, το TLIFE βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου, όπου είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί και απαθανάτισε στιγμές από τη βραδιά.

Η είσοδός του φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι θεαματική… Ο Πάνος μπήκε στο χώρο του θεάτρου οδηγώντας ένα μικρό αμαξάκι -από αυτά που χρησιμοποιούν στα γήπεδα του γκολφ-, φορούσε μαύρα γυαλιά και χαιρέτησε το πλήθος κάνοντας μπρος – πίσω με το αμαξάκι αυτό.

Με την αστείρευτη ενέργειά του, την χαρακτηριστική του τρέλα και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία μας προσέφερε ανεπανάληπτες στιγμές και μας ταξίδεψε με τη ”Σοφίτα”, ”Το πιο γλυκό κομμάτι”, το ”Φίλα με ακόμα”, το ”Δώσε σημασία”, τον ”Ιπτάμενο Δίσκο”, το ”Κατσαβίδι” κι άλλα πολλά. Μαζί του βέβαια, στη σκηνή ήταν οι καταπληκτικοί μουσικοί του, Γιάννης Οικονομίδης, Δημήτρης Φροσίνης, Κώστας Μαδεμλής και Μιχάλης Καπηλίδης, που τον συνόδευαν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Το ύφος της βραδιάς ήταν ξεσηκωτικό αλλά και ρομαντικό. Γεμάτο ενέργεια, πολύ χειροκρότημα και αστεία. Μάλιστα, ο Πάνος μας διηγήθηκε -από την έναρξη της βραδιάς- μια απλή, καθημερινή, ερωτική ιστορία και στο τέλος κάθε ”κεφαλαίου” της, τραγουδούσε κάποιο από τα τραγούδια του, που έδενε απόλυτα με όσα είχαμε ακούσει προηγουμένως.

Παρουσιάστρια της βραδιάς και όλου του φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου, ήταν η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου! ”Θα παρουσιάζω όλο το φεστιβάλ και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ! Επί δύο χρόνια παρουσιάζαμε με τον Κόμη Δευκαλίωνα το φεστιβάλ της Αθήνας κι έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο Γαλάτσι. Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα, έχω ήδη κάνει τον πιλότο για μία νεά σειρά, τον ”Αντουάν Κουαντρό”. Πρόκειται για μια παραγωγή του Γιάννη Τζιβραΐλη, μια κωμωδία, που μάλλον θα βρίσκεται από τον χειμώνα στη μικρή οθόνη. Εγώ εκεί υποδύομαι μια υπάλληλο ενός οίκου μόδας…”.

Το θέατρο είχε κυριολεκτικά βουλιάξει από την πολυκοσμία! Τα εισιτήρια μάλιστα είχαν εξαντληθεί κι ήταν ακόμα τόσοι πολλοί εκείνοι που ήθελαν ν’ απολαύσουν τον Πάνο και δεν μπορούσαν να μπουν στο θέατρο! Δεν πτοήθηκαν όμως, και σκαρφάλωσαν στα βράχια για να παρακολουθήσουν από εκεί τη συναυλία του. Ο Πάνος κατά τα μέσα περίπου της βραδιάς, αφού χαιρέτησε όλον τον κόσμο, στις πρώτες θέσεις, στις δεύτερες κ.ο.κ., κατευθύνθηκε προς τα βράχια, έξω από τον χώρο του θεάτρου, σκαρφάλωσε και βρέθηκε δίπλα σ’ εκείνους που τον απολάμβαναν από μακριά… Έτσι, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο!

Μια θαυμάστρια μάλιστα, του χάρισε ένα αρκουδάκι το οποίο -όπως, θα δεις στις επόμενες φωτογραφίες- ο Πάνος το κρέμασε από το τζιν του και το είχε εκεί μέχρι το τέλος της συναυλίας!

Η Μαρία Σολωμού, βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει! Αν και αρχικά καθόταν στο καμαρίνι με μία καλή της φίλη, λίγο μετά κι αφού είχε ξεκινήσει η συναυλία, ήρθε στο θέατρο με τη φίλη της, για να θαυμάσει και ν’ απολαύσει τον αγαπημένο της Πάνο. Δεν κάθησε όμως, στα καθίσματα, αλλά κάτω, στο τσιμέντο, μαζί με όλες τις θαυμάστριες και του θαυμαστές του Πάνου τριγύρω της. Η Μαρία δεν σταμάτησε να τραγουδάει, να του χαμογελάει και να απαθανατίζει στιγμές από τη μουσική αυτή βραδιά, αλλά κι εκείνος από την ώρα που αντιλήφθηκε την παρουσία της στο θέατρο, δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Το αποκορύφωμα όμως, ήταν άλλο…

Μόλις η μπάντα ξεκίνησε να παίζει το ”Φίλα με ακόμα”, ο Πάνος αμέσως γυρίζει και κοιτάει προς το μέρος της κι εκείνη σηκώνοντας τα χέρια της ψηλά του φωνάζει από τη θέση της ”Σ’ αγαπάω!” και του χαμογελάει! Το ζευγάρι είναι εδώ κι ένα χρόνο μαζί και τα βλέμματά τους φανέρωσαν ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Read More

And More